Russell ve Göksenin' e karşı Mcgee ile kazandık resmen.
Abi yemin ediyorum çıldırdım ya. Ayıptır ayıp. Branş fark etmez isim Galatasaray ise sende yönetici isen çıkıp hakkını savunacaksin. Maç gidiyordu resmen. Bu kadar kasıtlı hata yapılmaz. Kör rolü yaptılar bizim pozisyonlarımızda. Rakip koçu teknik faul barajını kaç kez aştı vermediler.Bu maçın 2 erkek hakeminin düdükleri astırılmazsa benim kanım kurumaz.
- Sadık’ın yüzüne tokat atıldığında sportmenlik dışı verilmeliydi, faul bile çıkmadı.
- Russell adama hiç dokunmadı, sportmenlik dışı verildi.
- Göksenin’e bir üçlük pozisyonunda balta indirdiler.
- Russell’a 2 kişi 3-4 kez eline koluna vurdular sıkıştırıp; jump ball kararı verildi.
- Mahir’e çıkan sportmenlik dışı faul
- Orhun Ene tüm maç saha içinde olmasına rağmen uyarı bile almadı.
yönetim uyuma !
Bu maçın 2 erkek hakeminin düdükleri astırılmazsa benim kanım kurumaz.
- Sadık’ın yüzüne tokat atıldığında sportmenlik dışı verilmeliydi, faul bile çıkmadı.
- Russell adama hiç dokunmadı, sportmenlik dışı verildi.
- Göksenin’e bir üçlük pozisyonunda balta indirdiler.
- Russell’a 2 kişi 3-4 kez eline koluna vurdular sıkıştırıp; jump ball kararı verildi.
- Mahir’e çıkan sportmenlik dışı faul
- Orhun Ene tüm maç saha içinde olmasına rağmen uyarı bile almadı.
yönetim uyuma !
Bu ne şimdi? Şair burada ne demek istedi acaba? "Orijinal olmak adına zırvalayayım da belki prim yaparım" kafası mı bu? Bu arkadaşın ne yazdığını, ne demek istediğini anlayan biri var mı aranızda?2016 yazı sonrası Avrupa basketbolu artık böyle. İzleme eylemini gerçekleştiren hemen herkes payına düşeni alacak. Lise yıllarında sadece Karşıyaka deplasmanındaki maçları böyle git gelli gören nesli şanslı addetmek mümkün.
Bu ne şimdi? Şair burada ne demek istedi acaba? "Orijinal olmak adına zırvalayayım da belki prim yaparım" kafası mı bu? Bu arkadaşın ne yazdığını, ne demek istediğini anlayan biri var mı aranızda?
Bu ne şimdi? Şair burada ne demek istedi acaba? "Orijinal olmak adına zırvalayayım da belki prim yaparım" kafası mı bu? Bu arkadaşın ne yazdığını, ne demek istediğini anlayan biri var mı aranızda?
"parazit yapma devam et". Bu nasıl bir hitap böyle? Terbiyesizliğe gerek yok. Burada ahkam kesmek, gider yapmak geçer akçe mi olmuş?ben demek istediği şeyi anladım. fikrin varsa belirt yoksa parazit yapma devam et.