BSL 23. Hafta | Fenerbahçe Beko - Galatasaray Nef

Son 3 sezonda 2 galibiyet cikardigimiz bir salon bu Atasehir :) Tek yenilgimiz rezalet gecirdigimiz 20/21 sezonunun son maci olan karsilasma.O macta bizim icin formalite maciydi.Crawford,Jackson falan oynamamisti :)

Tabi ki yukarida yazdiklarimin bu macla hic bir ilgisi yok ama son 3 sezonda da 2 guzel hatiramiz var orada :) Tekrari zor mu evet cok zor.Ama Fb’nin Euroleague’de cift mac haftasindan cikacagini ve Real Madridle Baskonia deplasmanlarindan sonra bizimle oynayacagini da atlamayalim.Takimimizin yukselen form grafigi de malum.

O yuzden neden olmasin ? :)
 
Kazanmak istiyorsak çok çok ekstra şut performansı gerekli söylendiği gibi. Kimsenin kötü oynama lüksü yok. Herkesin en iyi oyunundan bir fazla daha iyi oynaması lazım geçen yıl ki Ataşehir deplasmanında olduğu gibi. Ayrıca hoca beklenmedik maçlardan galibiyet çıkarmayı seviyor. Bu seneki bursa deplasmanında olduğu gibi 0 umutla çıktığımız maçı kazanıp gecesine mutlu mesut uyku uyuyabiliriz belli olmaz. Umutsuz değiliz ama heves de etmiyoruz haddimizi biliyoruz diyelim. Ayrıca rakip çift maç haftasindan çıkacak. Guduric bugün sakatlandı Tofaş maçında son durumu nedir bilmiyorum ama Guduric bizim maçta olmazsa şansımız azımsanmayacak kadar yüksek olabilir. Guduric olmazsa fener hafta içi iki maçta da 0 çeker ama o ayrı konu.
Aslanlarımıza başarılar.
 
Fb pek ligi düşünecek durumda değil. Çift maç haftasından çıkacaklar. Bizden 3 gün sonra da Efes maçı var. Saha avantajı için kritik maçlar. Ayrıca Wilbekin sakat, Guduric Tofaş maçında belin tutuyordu. İyi günümüze denk gelirsek kazanabiliriz
 
Kritik nokta Guduric'in durumu olacak gibi duruyor. Wilbekin zaten yok. Guduric olmazsa şansımız azımsanmayacak kadar yüksek bence.
 
Wilbekin, Booker, Pierre yok. Çift maç haftasından 2 mağlubiyet ile çıktılar. 3 gün sonra aynı salonda Efes Pilsen ile karşılaşacaklar ve kalan iki maçın ikisini de kaybetme durumunda TOP 8 dışında kalma ihtimalleri var. Muhtemelen 3 kısa + Hayes ve Motley ile oynarlar. Ben Guduric dinlendirilir diye düşünüyorum yada oynasa da o kadar süre almaz diye düşünüyorum bilmiyorum fazla mı iyimser düşünce ama Guduric oynamazsa kesin yeneriz bunları. Onun dışında olmazsa olmaz Ataşehir galibiyetlerimizin asıl olayı Ekstra şut performansı, yarın McGee ve Russell'dan kariyer maçlarını oynamalarını bekliyorum. Umarım beklentim boşa çıkmaz. Caloiaro'da Hayes'e rahat bir oyun oynatmaz ve hücumda daha aktif olup şut atmaktan kaçmazsa, tamamdır.
3 maçtır kazanıyoruz, geçen yıl ki serinin bir benzeri oyun olarak olmasa da seri olarak gelebilir. Bu maçtan sonra geriye sadece Telekom deplasmanı kalıyor, Telekom deplasmanı harici tüm maçları kazanabiliriz.
Sizdeyiz çocuklar, bugün futbolda Beşiktaş mağlubiyeti ile komalık olanlara birde basketbolda darbe vuralım, kahırlarından ölsünler. Başarılar Galatasaray Nef.
 

Üst