BSL 23. Hafta | Fenerbahçe Beko - Galatasaray Nef

Sadık'a teklif varsa şimdiden gitsin Dee gibi. Burası oyuncuların kaprislerini çekileceği bir kulüp değil. İkincisi hakemler yine evlere şenlik.
 
Bize bu maç çok net bir şey gösteriyor.Bizim önümüzdeki sezon alacağımız yabancı ve yerli oyuncular öyle özenle seçilmeli ki Fenerbahçe'ye,Efes'e veya çoğunlukla 1 senelik falan ciddi çıkış gösterebilen Telekom-Karşıyaka-Bursa gibi takımlara karşı maksimum performans gösterebilsin.

Ristic seneye Tenerife'de olacak sanırım,yani düşününce bu kadar yumuşak savunmayla istemem.Oyunda kalamıyorsun ki.Hücumda beğensemde savunmadan götürüyor.

Russell'a bakıyorum,Ennis'e ve Mcgee'e bakıyorum Fener-Efes değilde biraz daha alt seviyelerde öne çıkabilecek oyuncular.Caloiaro'ya bakıyorum büyük maçlarda öne çıkamıyor.

Bizim önümüzdeki sezon heyecan uyandıran takım kurmamız lazım.PJC-Freeman-Usher üçlüsü gibi mesela.Bu 3 oyuncunun etrafına kuracagın kadroyla Şampiyonlar Ligini alabilirsin,ligde iddialı olabilirsin.
 
Bu sonuç Pistiolis’e yazar.
Baktın oyuncun dış atışlarda ritme girememiş neden ısrarla dış atış attırıyorsun değerli hocam?
Geçen sene Melo-Bost-Canaan varken bu sistem işliyordu ama şimdi işlemiyor.
Anla artık lütfen ya.
 
Acikcasi beklentim vardi ama cok bos bir beklentiymis.

Bunu gercekten soyluyorum ki ikinci ceyregin ikinci dakikasinda kapattim maci ve bir daha da acmadim.Su an bakiyorum 45-24 olmus skor.Bir daha da acip canimi sikmaya hic niyetim yok.
 
yemin ediyorum kaybetmemiz falan zerre umrumda değil her insan tuttuğu takimin kazanacağını düşünür şartlar ne olursa olsun kazanacağız der geçer. ben bu kadar iqsuz bu kadar özürlüce oynamamıza, iti köpeği mutlu edip topçuların kendisine gerizekalı dedirtmesine uyuz oldum. sinir krizi geçireceğim şimdi
 
Göksenin ve Mahir gibi kazmalarla , Caloiaro gibi sorumluluk almaktan kaçan emekliyle kazanacaksak kazanmayalım zaten. Bu takıma kaliteli basketbolcu lazım.
 

Üst