BSL 23. hafta: Torku Konyaspor - Galatasaray Odeabank

26 Mart, saat 15'te. Yayın NTV Spor.

Hatırlanacağı gibi Darüşşafaka maçımız ertelenmişti, ligde bir maçımız eksik 4. sıradayız, Konyaspor ise düşme hattında ve ligde kalma mücadelesi veriyorlar, 6 galibiyet 16 mağlubiyetleri var, 15. sıradalar... Kulüple sorunlar yaşayan skorerleri Clay Tucker da takımdan ayrıldı.

Bayern Münih maçının yorgunluğu ve yarı final zaferi sonrası Ergin hocanın rotasyonu nasıl kullanacağı merak konusu. Hafta içi Gran Canaria maçımız var ayrıca.

Lig şampiyonluğu için kritik maçlardan biri daha. Aslanlara başarılar!

Konya'nın durumu çok kötü, rahat kazanırız, kesin olan tek şey kazanırız :) Bernard James oynar bu maçta, Hocanın Lasme'yi dinlendirmesini bekliyorum, Şafak ve Göksenin daha çok süre bulurlar...
Ligde kalan maçları kazanırız...

Mullens da bekleneni veremedi, Konyanın değil bizi şu an herhangi bir BSL takımını yenmesi başarı olur. Rahat kazanmamız gereken bir maç daha iyi zaman bulamazdık.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben böyle rahat kazanırız maclarından cok cekiniyorum, gerekli ritmi bulup işi ilk yarıdan sıkı tutarsak kafamız rahat olur.
Gerçi şu 3. Çeyrekler kanayan yaramız oldugundan hep stres yapıyorum.

Bu maçta tribüne gidecek ismi de merak ediyorum. Bu maç için Chuckın tribüne gitmesi haksızlık olacak gibi Green tribüne giderse daha adil bir tercih olur. Genelde zaten tribüne gidecek isim Davis olacaktır

Sean Williams olmayacak. Clay Tucker de takımdan ayrıldı. JR Bremer, JR Reynolds, Byron Mullens ve Johndre Jefferson ile oynayacaklar.

Bernard'ın da oynacağını tahmin ediyorum. Bayern maçını düşünürsek Caleb Green kenarda olabilir.

Sakatlıksız, erkenden koparacağımız bir maç olur umarım.

Green'in ritim bulması gerekiyor. 4 numarada dış atışından mütevellit kilit isimlerimizden biri. Tribüne alınacak oyuncu o olmamalı. James'in takım oyuncusu profiline güvenerek 33'lük Lasme'yi düşünebiliriz. Canaria serisinde Lasme'ye çok ihtiyacımız olacak ve son Bayern maçında fiziken iyi sinyaller vermedi. Göksenin'in durumu da kısalardan feragat etmeyi önlüyor. Fenerbahçe maçından beri düşüşte yani iki tepki alınca dibe vuran yerli oyuncuları anlamak mümkün değil. Altyapılarda işin teknik kısmından çok profesyonelliğin a'dan z'sine kadar her şeyi öğretilmesi lazım.

Konya bir deplasman fakat onlar bu haldeyken işi bitirmemiz gerek. Herhangi bir kayıp çok saçma olur. Yakışıksız mağlubiyet almayı severiz umarım olmaz. Türk Telekom falan akla geldikçe diz dövüyoruz.

Allahtan tucker kactı gitti yoksa kariyer macı oynayabilirdi birkez daha
Böyle maclarda şansımıza denk geliyorya bayern deplasmanında da savanovic böyleydi.
Neyse bahanesi olmadan kazanırız inşAllah.

Son 9 mactir kaybeden bir Konya takımı var . Özellikle 2 hafta önce evlerinde oynadiklari ülker macinda kök söktürüp mac sonunda maglup olmuslardi.
Ted kolejler maci kadar zor olacaktir . Canaria maci öncesi takimin ne kadar konsantre olacagini görecegiz ..

Jamesin ilk maçı o kadar güvenmemeli lasmenin tribüne çıkması kötü olur ne olacağını bilemeyiz? Bu maçı heyecanla bekliyorum avrupa maçı öncesi nasıl konsantre olacağız?

Fenere kök söktürdüklerinde Sean Williamsla Tucker vardı. Tucker ne kadar rezil bir görüntü çizse de 10 sayılık ufak bir katkı vermıştı. Konya bu iki oyuncu olmadan BSL takımı görüntüsü vermiyor, bu maçı kazanamazsak zaten şampiyon olmayalım. Küçümseme meselesi falan da değil, adamların durumu hakikaten çok kötü. Bizi yenmeleri için Bremerin falan absürd istatistikler tutturması lazım o bile yeterli olmayabilir çünkü yerli katkısı yok denecek kadar az

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi