BSL 24. Hafta | Galatasaray Nef 63 - 76 Yukatel Merkezefendi Basket

Tarih: 20 Mart Pazar
Saat: 15:30
Yayın: TRT Spor Yıldız
Salon: Sinan Erdem

Takımımız, Avrupa'da aldığı üst üste yenilgiler sonucu elendi. Takım olarak iyi oyun oynayamıyoruz. Çok formsuzuz. Play-off'lara iyi yerden girmek adına kritik bir maça daha çıkıyoruz. Yukatel Merkezefendi ise ligde son 3 maçın 2'sini kazandı. Beşiktaş ve Karşıyaka'yı yenip, FB Beko'ya yenildiler. Takımımıza başarılar.
 
Zerre keyfim yok.Rakipte şu oyuncu var,şunu yapalım,şu oyuncuyla savunursak bizim için çok kolay maç olur demek bile içimden gelmiyor.Göksenin'i 30 dk civarı oynat hocam olur mu ? Oynat lütfen hocam tamam mı ? Takımı bizim gibi izle sadece hocam tamam mı ?

Bu maç rahat kazanmamız gereken bir maçken bile rahat kazanırız diyemiyorum.Hocam sezon sonunu beklemeye gerek yok,olmuyor,olmadı,gereğini lütfen yap,önümüze bakmaya çalışalım bizde.
 
Ndour'un formundan ötürü Kerry dışarıda kalmış olabilir. Aslında Kerry de sezonun en istikrarlı oyuncularından. Fakat Kravish'in ikinci yarı yaptığı çıkış onu ilk 5'e yerleştirince mecbur 4 numaradan feragat ediyoruz. Bost ya da DAP dışarıda bırakılmayacağına göre, mecbur Melo çıkmış.
Ben maçı alacağımızı düşünüyorum.
 
6.günde 3.maç olmasının etkisi de var. Oyuncular bezgin parkede. Fakat kötü bir yıkımla bitebilir bu maç maalesef. Umarım aklımız başımıza erken gelir.
 
Göksenin hücumda 5 sayı atıp,savunmada German'a 8 sayı yedirtti.1 tane German'a olmak üzere 2 faul yaptı.

Denizli'ye geldiği günden beri yüksek skor katkısı veren adamı Göksenin ile savunmaya çalışmak çok güzel iş.
 
Köşelerde Göksenin ve Okben boşken; tercihini Göksenin’den yana kullanması Pusica’nın takımı az tanıdığını gösteriyor :D
Allah’tan rakip de shaqtinfool şutlar atıyor.
 
Skorun 23-33 değilde 23-23 olduğunu düşünün veya 33-33 olduğunu.

Takım maçtan önce cenaze evinden çıkmış gibi oynamıyor mu ? Yani motivasyon olarak yokuz.Daçka maçıyla hafif hafif başlayan bir çöküş vardı takımımızda,covidin takıma vurması,Dijon maçıyla devam eden sert düşüş ve Şampiyonlar Liginden elenmemiz derken hedefsiz kaldığını düşünen takım kafa olarak çökmüş durumda.

Hiçbir şekilde tempo yapamadık ilk yarı.
 

Üst