BSL 24. Hafta | Galatasaray Nef 63 - 76 Yukatel Merkezefendi Basket

Ekrem Memnun olsaydı yine devre bu ruh haliyle 23-33 bitebilirdi.Bu ruh hali uzun zamandır devam ediyor.Bir anda bugün takım bu hale gelmedi.

Pazartesi-Çarşamba 2 maç oynamış ve kaybetmiş,çıkabileceği gruptan elenmiş olan takım haftasonu maça çıkıyor.

Yeni gelen koça bolca sabır diliyorum.İnsallah oyunculardaki bu kafa değişir ya bugünkü maçın 2.yarısında,ya da hoca geldikten sonra.

Bolca sabır diliyorum çünkü hoca geldikten sonra maçlara Ekrem Memnun maskesi takıp gidenler olabilir.Öyle çılgınlıklarla karşılaşabilir.
 
Takım hocasız daha iyi oynar diyenleri eledik. Zamanla diğer güruh da elenecektir. Henüz yeni hocamız takımın başına geçmedi zaten. Cenk Akyol’a kızmıyorum ama korkuluk gibi bekliyor doğal olarak.
 
Antrenman maçı oynuyor rakip. Çıkıp yumruğu vuracak oyuncumuz yok. Alt tarafı BCL’den elendin. Neyin tribi anlamadım. Kimsenin böyle bi ruh haline hakkı yok. Bu kafayla ligde de kümeye oynarsın. Bu gidişat olmaz.
 
1.7 sn kalmış ve pota altından topu oyuna sokuyorlar,bomboş atış fırsatı veriyoruz.Savunma denilen kelimeye oyun içinde bu kadar uzağız.

Aynı tip oyuncular olmasa bile,Melo formsuz olsa bile bence önümüzdeki maçtan itibaren Melo'yu oynatmalıyız,biz savunmada zaten sıkıntılıyız,bize hücumda ya skor katkısı verecek ya da takımı oynatacak oyuncu lazım.

Pusica belki bize uymamıştır.Belki ritim tutturamamıştır bilmiyorum.
 
Ben soru amaçlı yazıyorum,merak ettiğimden.Biz Rıdvan'ı neden hiç oynatmıyoruz ? Adamı taktik faul yapma amaçlı oyuna giren oyunculara çevirdik.
 
Burak Elmas , GS tarihinin en başarısız başkanı olarak tarihe geçecek.
Ne basketbol ( erkek/bayan ) ne de futbolda varız.
Hepsinde çok kötüyüz.

Adam hala durmadan gelecekten bahsediyor , bize bu günü yaşatamayan adamdan gelecek beklemek ne ala.
 
Valla bilmiyorum ama Okben’in de formda olduğu bi süreç vardı. O da kesik yemişti bir aydır. Diğer yerliler de hiç şans bulmuyor. Ne diye alındı bu adamlar o halde, anlamadım.

Onu bende anlamıyorum Sadığında son maçlarda sürelerinin çok azaldığı olmuştu.Bu oyuncuların süreleri azalırken Göksenin'in Antep maçıyla beraber süresinin çok ciddi derecede artmasınıda anlamıyorum.Bugün maçın bitimine 3dk var ve 31 dk oyunda kalmış.

Yeni hoca insallah istatistiklere bakıp Göksenin ne oyuncuymuş be diyip 30 dk üstü oynatmaz :)

Sezona nasıl başladıysak bence öyle bitirmeliyiz.Yeni 2 transferi mümkün olduğunca,gerekli olmadıkça oynatmadan devam etmek lazım.Ve Okben-Sadık-Rıdvandanda iyi katkılar alabilmeliyiz.
 
Futbol takımında yapılan hatalar zincirinin aynısı basketbolda da yapılıyor. Bu takım için de sezon kapandı hepimize geçmiş olsun.

Saygılar.
 
Bu köy takımına kendi evimizde 13 sayı fark ile kaybettik. Yazacaklarım bu kadar!

Yukatel Merkezefendi Basket
 

Üst