Ekrem Memnun varken takım hocasız daha iyi oynar diyen arkadaşların oldukça haklı olduğunu gösteren bir yarı izledik. Umarım böyle devam etmez.
Valla bilmiyorum ama Okben’in de formda olduğu bi süreç vardı. O da kesik yemişti bir aydır. Diğer yerliler de hiç şans bulmuyor. Ne diye alındı bu adamlar o halde, anlamadım.Ben soru amaçlı yazıyorum,merak ettiğimden.Biz Rıdvan'ı neden hiç oynatmıyoruz ? Adamı taktik faul yapma amaçlı oyuna giren oyunculara çevirdik.
Valla bilmiyorum ama Okben’in de formda olduğu bi süreç vardı. O da kesik yemişti bir aydır. Diğer yerliler de hiç şans bulmuyor. Ne diye alındı bu adamlar o halde, anlamadım.
Ligin sonlarında olan bir takıma karşı, kendi evimizde böyle bir oyun ve böyle bir skorla mağlubiyetin ruh haliyle falan açıklaması olamaz. Geçiniz.Avrupa'dan elenmiş ve 6 günde 3.maçına çıkan bir takım. Yani ruh haline bağlıyorum daha çok bu hali.
Ligin sonlarında olan bir takıma karşı, kendi evimizde böyle bir oyun ve böyle bir skorla mağlubiyetin ruh haliyle falan açıklaması olamaz. Geçiniz.
Okben galiba milli takımdan sakat gelmişti o dönemde Muhammed yoksa dediğin gibi hem süre alıyordu hem de formdaydı.Valla bilmiyorum ama Okben’in de formda olduğu bi süreç vardı. O da kesik yemişti bir aydır. Diğer yerliler de hiç şans bulmuyor. Ne diye alındı bu adamlar o halde, anlamadım.