BSL 25. Hafta | Beşiktaş Icrypex 62 - 74 Galatasaray Nef

Tarih: 27 Mart Pazar
Saat: 18:00
Yayın: Tivibu Spor 2 (Şifreli)
Salon: Akatlar

Takımımız, üst üste aldığı yenilgiler sonrası inanılmaz formsuz. Durumumuz ortada. An itibariyle Play-off dışındayız. Hafta içi DAP'ın sezonu kapatması hepimizi üzdü. Gaziantep, Tofaş ve Bursa maçlarını kazandı. Artık reaksiyon gösterip galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor. Beşiktaş maçıyla birlikte kritik bir döneme giriyoruz. Takımımıza başarılar.
 
Takımımızla ilgili antrenman paylaşımı yapıldı mı ? Melo ve Ndour'un durumları nedir bilen var mı ? Sıkıntılı dönemde Purcell'in sakatlanması ve sezonu kapaması kötü oldu,geçmiş olsun kendisine.
 
Bir kerede vay be bu maci da nasil kazandiniz helal olsun dedirtmediniz bu sezon.Futbol takimi kadar bile olamadiniz benim icin.Bir tane ekstra mac kazanin ya.Ekstra mac dedigim de Besiktas ha sizden imkansiz bir sey istemiyoruz yani.
 
Fiziksel olarak mücadele edebilen takım ile fiziksel mücadelede yıpranan,sertliği gösteremeyen takımın mücadelesi.Kaçırdıkları şutlarda pota altımızda savaşıp sayıyı yaratmaya çalışıyorlar.Jefferson'ın kaçan serbest atışından sonra 3 kişi arasından ribaundu çok rahat çekip smaç vurması bizim ne kadar fiziksel mücadeleden uzak olduğumuzun göstergesiydi.

Rondae Hollis Jefferson ile Egehan çok iyi sezon geçiriyorlar.Rakip takım oyun kurma konusunda iyi gözükmüyor fakat bizde Dee Bost'unda çıkışıyla farkı 12'lere kadar çıkarıp devreyi 10 sayı kadar önde kapadılar.

En büyük sorunlarımızdan biriside dış şuta bağlı bir takımız.Sadece dış şut ile maçı götürmeye çalışıyoruz.
 
Takımın gücü bu. Çok da sorgulamamk lazım. Yeni koç diyorsun Göksenin bu kadroda 10 yıldır var o kadar da kötü olamaz diyor, oynatıyor :) Ege'nin yılları bu takımda geçmiş herkes mi hata yaptı diyor, oynatıyor. Oyun kuruculara bakıyor, kesin setleri vardır diyor, tek bir set bile kurulamadığını görüyor. Serbest atışı kullanan kişinin ribandu alıp smaç yapacağını düşünmüyor ama o da oluyor. Kısacası bu sene (böyle giderse her sene) küme düşmeye oynamadığımız için şanslı hissediyorum. Beterini geçen sene yaşamıştık.
 
Koçu bu sezon sonuna kadar ben kendim eleştirmeyeceğim.Çünkü kafasında sezonu bitirmiş ve üst üste zorlu maçlar oynayacak olan takıma geldi.

Takıma ise kızıyorum.Daçka'da elendi Şampiyonlar Liginden.Adamlar evlerinde Efes'i devirdiler,Olaseni olmadan son topa kadar Bursa deplasmanında mücadele ettiler.

Yani biz basketbolda her sezon kupa alan kulüpmüşüz gibi oyuncuların bu kadar düşmesini kabul edemiyorum.Farklı bir sebep varsa,maaş sorunu gibi anlarım.

Önümüzdeki sezon bize kaliteli oyuncudan ziyade savaşacak,fiziksel mücadeleyi gösterecek oyuncu lazım.
 

Üst