Birde saha kenarında pek koç gibi durmuyor zaten.Ahmet Kandemir özellikle öyle.Adam mola almıyor mesela,molada ne anlatacağını bilmediği için.Teknik faullerle,itirazlarla maçı ve oyunu soğutup götürmeye çalışıyor.
Birde saha kenarında pek koç gibi durmuyor zaten.Ahmet Kandemir özellikle öyle.Adam mola almıyor mesela,molada ne anlatacağını bilmediği için.Teknik faullerle,itirazlarla maçı ve oyunu soğutup götürmeye çalışıyor.
Ekrem hoca döneminde 80 altında kaldığımız maçlarda çok sıkıntı çekiyorduk Furkan. Ben olsaydım sezon başında hocaya koçluk değil akademinin başına geçirirdim. Onun için daha iyi olabilirdi.Yani, Ekrem Memnun döneminde de iyi savunma yaparak maç kazandığımız olmuştu. İki gün önce de 60 sayı atamadık yani sürekli 90 atan takım 60 attı diye hoca mı eleştirelim. E iyi oynadık bunun üzerinden başka hocaya sallamanın alemi ne ben anlamadım.
Ücret yüksektir ama yarım sezon için olabilir.Rus pazarından falan bir 3 numara alma olasılığımiz var mı
İmza atiyorum Burak Bey.Durum aynen budur.Adam geleli zaten 1 hafta oldu ama takıma bir savunma karakteri katmaya çalıştığı çok açık. Başka hocaya sallama mevzusuna gelince; gideli 2 ay olmasına rağmen her fırsatta hala Terim'e sallanıyorsa sizin sevdiklerinize de gayet tabi ki sallanabilir
Ekrem hoca döneminde 80 altında kaldığımız maçlarda çok sıkıntı çekiyorduk Furkan. Ben olsaydım sezon başında hocaya koçluk değil akademinin başına geçirirdim. Onun için daha iyi olabilirdi.
Yahu daha 2. maçı karşında sanki BCL'nin top 5 takımından birisi var. Vasat bir takım Beşiktaş. İlk yarı denediği oyunda 23 sayı çıktı, ikinci yarı takım yeniden tam saha oyunu üstüne Canberk'in 4 üçlüğüyle maç kopardı. Sallamak da problem yok da, bi doğru analiz olsa bari
Doğru analiz olup olmadığıın yargısını sen veriyorsan foruma söyleyelim analizlerimiz senin onayından geçtikten sonra sitede yayınlansın.
Tabi bu iş için öncelikle eleştirmeden önce yazılanları okuman gerek. Açıkça yazıyorum ki 60 sayı attığımız maçta da bugün de Yunan coach bariz bir şekilde bu takıma savunma karakteri kazandırmaya çalışıyor. Üstelik bunu Melo'ya rağmen yapıyor. Ekrem hocanın aylardır yapamadığı şeyi yani. Olay Canberk'in attığı 3'lükler değil, takımın yaptığı savunma, 3 gün önce kaybettiğimiz Ludwisburg maçında da böyleydi bu arada, bilmem anlatabiliyor muyum
Ben de diyorum ki Ekrem hoca döneminde de böyle savunma eforu koyulmuş 10 tane maç çıkar. Hocanın savunma eforu için uğraştığı gerçek ama bunu "ekrem hocanın yapmadığı" diyerek anlatmaya çalışmak saçmalık. Fenerden 58 sayı yiyince iyi savunma yapmış olmuyorsun mesela. İşte Ekrem Hoca'nın yapamadığını yapıyor falan sanki çok acayip bir şey yapmışız, vasat altı bi takımı yendik işte.