BSL 25. Hafta | Gaziantep Basketbol - Galatasaray Nef

Rezil herifler ya, bizi bir salın artık bu maç fark yiyin önümüzdeki 2-3 maç daha kaybedin. Hiç haketmiyoruz playoff a kalmayı, merkezefendi ve çekmece bizim 10 katımız daha çok hakketti kalmayı.
 
Göksenin'in kaçırdığı turnikenin ve 4'e 1 kaçan sayının izahı yok. Kafalar maçta değil. Sanki çok iyi takımlarmış gibi, kendilerinde maç seçebilecek haddi gören enteresan oyuncular topluluğu...
 
Göksenin önce boş turnike kaçırdı sonrada ilk yarının son hücumunda boş üçlük kaçırdı. Maç bitsinde pılı pırtıyı toplayıp gitsin artık.
 
bize bu rezilliği reva gören yönetim, şu oyunu oynatmaya utanmayan ve istifasını vermeyen teknik ekip, sahanın ortasına pisleyen topçular. hepsi hesap vermeli. sezonun sonunda hepsi hesap vermeli başka bir şey demiyorum, bu takımı izlerken akıl sağlığımı koruyamiyorum deliriyorum resmen. aldığımız galibiyetler ittir kaktır, kaybettiğimiz maclarda ise erkenden farka boğuyorlar. yahu geçen hafta 50 sayı fark yemiş takıma karşı bu kadar ezilmeyin bari.
 
Hafta sonu şifresiz maç var izleyeyim diye kendimi hazırladım. Televizyonu açtığımda henüz maçın başlarında 20 sayı fark gördüm. Akabinde 13 YILDIR BASKETBOL OYNAYAN bir oyuncunun BOMBOŞ turnikeyi DAĞA TAŞA attığını gördüm. Gerçekten başka bir spor yapabilirsin, basketbol oynaman şart değil. 13 YILDIR profesyonel bir oyuncunun eline top hiç mi yakışmaz ???? 13 KOSKOCA YIL !!!
 

Üst