Basket + faul.
Şu son hücumuda savunursak çeyregi maksimum seviyede iyi bitirmiş olacagız.
Şu son hücumuda savunursak çeyregi maksimum seviyede iyi bitirmiş olacagız.
Lütfen Codi Miller'in attığı son üçlükte Göksenin'in nasıl önünden çekildiğine bakın ve bu adamın nasıl iyi savunmacı olduğunu bana açıklayın.
Russell 2 maçtır dökülüyor. Belkide yedekten oyuna getirmeliyiz onu
Rakiplerimizde kendisinin yerinde DyShawn Pierre, Will Clyburn, Onuralp Bitim ve Erkan Yılmaz varken Göksenin için herhangi bir izahat kullanmaya gerek yok. Bizim altımızda bulunan Bahçeşehir Koleji'nde, Merkezefendi Denizli Basket'te ve Beşiktaş'ta bile Yiğit Arslan, Nikolaos Rogavopoulos ve Jordan Usher oynuyor. Bu oyuncular rakipkerimizde oynuyorken Göksenin'le ilgili hiçbir olumlu yorumda bulunamam. 5 Yıldır haksız yere aldığı parayla oynuyor. 2019'dan beri haksız yere aldığı kontratlarla takımda duruyor. Bundan bir önce kurtulmalıyız.sen düz nefretçi, "ben demiştim"ci taraftarsın. göksenin konusunda yapılacak herhangi bir izahata aynı seyleri söyleyecek birisisin. 3. çeyrek yaptığı savunmayı ne yapacağız o zaman? 3. çeyrek kattığı sertlikle ilgili olumlu bir yorumunu göremedim.
20-21 sezonu ligin son düzlüğünde oynadığı basketbol olmasa küme dusuyordun ne anlatıyorsun ya sen? kim kime haksız kontrat vermiş kim kimden haksız kontrat almış. ondan daha iyilerini alamadıysak göksenin'in suçu ne, kizacaksan yönetime kız? sen açıktan göksenin nefretçiliği yapıyorum diyemiyorsun da böyle saçma sapan argümanlar sunuyorsun önümüze. tamam sensin göksenin kötü topçu, oldu mu rahatladın mı? bunu duymak istiyorsun galiba.Rakiplerimizde kendisinin yerinde DyShawn Pierre, Will Clyburn, Onuralp Bitim ve Erkan Yılmaz varken Göksenin için herhangi bir izahat kullanmaya gerek yok. Bizim altımızda bulunan Bahçeşehir Koleji'nde, Merkezefendi Denizli Basket'te ve Beşiktaş'ta bile Yiğit Arslan, Nikolaos Rogavopoulos ve Jordan Usher oynuyor. Bu oyuncular rakipkerimizde oynuyorken Göksenin'le ilgili hiçbir olumlu yorumda bulunamam. 5 Yıldır haksız yere aldığı parayla oynuyor. 2019'dan beri haksız yere aldığı kontratlarla takımda duruyor. Bundan bir önce kurtulmalıyız.