BSL 26. Hafta | Büyükçekmece Basketbol - Galatasaray

Yasal iddaa sitesinden maçı izliyorum nesineden,ben böyle bir şey görmedim ya.Rezalet bir hakem yönetimi var tamam ama tribünden sürekli beddualar,sürekli küfürler,sürekli hakaretler.

Hani foruma giriyorum ara ara,bu seferde forumdaki insanlar aralarında saygı sınırını aşıyorlar.Şu maç bir an önce bitsin valla.

Ben de nesine'den izliyorum. Sahadaki oyundan daha utandırıcı işler tribünde var. 3 yıldır parmağını oynatmayan adamlar düşmeye yakın herkesten büyük Cimbomlu olmuşlar.
 
Crawford neticede iki ucu keskin bıçak, kumar gibi de düşünülebilir ama şu Motum ısrarını anlayamıyorum. Tamam, kenarda Randolph yok ama hiç değilse 2-3 tane oyuncumuz var maçı isteyen, sen de istiyorsun koç, neden bu ısrar?
 
Koca şubeyi ele ayağa düşürdükleri yetmedi Recep Ankaralı'ya geçmiş olsun mesajı yayınlıyorlar. Sonra burda çok şubeyi düşünüyormuş gibi şov yapıyorlar. 100 yıllık Galatasaray camiası sizden büyük hain görmedi, görmeyecek. Umarım her biriniz tek tek ihraç edilirsiniz de gelecek olanlara ibret olur.
 

Üst