• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 26. Hafta | Büyükçekmece Basketbol - Galatasaray

Ekrem Memnun maci verdin be. Nasıl bir hocalık bu? Jefferson gibi adamı son periyot hiç almadın, crawford müdahale etmedin.

Hoca komple verdi maçı. Yani 1 tane üçlük atacak diye Motum 10 dakikadır dolaşıyor sahada ne gereği var ya.

Yasal iddaa sitesinden maçı izliyorum nesineden,ben böyle bir şey görmedim ya.Rezalet bir hakem yönetimi var tamam ama tribünden sürekli beddualar,sürekli küfürler,sürekli hakaretler.

Hani foruma giriyorum ara ara,bu seferde forumdaki insanlar aralarında saygı sınırını aşıyorlar.Şu maç bir an önce bitsin valla.

Basketbolun yazılı olmayan bir kuralı da top seni sevicek arkadaş. Adamlar ne attıysa girdi. Diyecek bir şey yok. Kalp kırıcı şutları soktular.

Motum tek ribaund almamış.

Yasal iddaa sitesinden maçı izliyorum nesineden,ben böyle bir şey görmedim ya.Rezalet bir hakem yönetimi var tamam ama tribünden sürekli beddualar,sürekli küfürler,sürekli hakaretler.

Hani foruma giriyorum ara ara,bu seferde forumdaki insanlar aralarında saygı sınırını aşıyorlar.Şu maç bir an önce bitsin valla.

Ben de nesine'den izliyorum. Sahadaki oyundan daha utandırıcı işler tribünde var. 3 yıldır parmağını oynatmayan adamlar düşmeye yakın herkesten büyük Cimbomlu olmuşlar.

Ben de nesine'den izliyorum. Sahadaki oyundan daha utandırıcı işler tribünde var. 3 yıldır parmağını oynatmayan adamlar düşmeye yakın herkesten büyük Cimbomlu olmuşlar.

Abdürrahim gelmiş şov yapıyor. Hiç utanma yok bunlarda

Nesine yayını tivibudan farklı mı

Son düzenleme:
Crawford neticede iki ucu keskin bıçak, kumar gibi de düşünülebilir ama şu Motum ısrarını anlayamıyorum. Tamam, kenarda Randolph yok ama hiç değilse 2-3 tane oyuncumuz var maçı isteyen, sen de istiyorsun koç, neden bu ısrar?

Farrell üçlükten sonra dil çıkardı da öyle pozisyon reaksiyonuna. Berabere olacak maç çalmadığı faul yüzünden 4 oldu eyyam yapıyor şimdi de.

alacağız !

Koca şubeyi ele ayağa düşürdükleri yetmedi Recep Ankaralı'ya geçmiş olsun mesajı yayınlıyorlar. Sonra burda çok şubeyi düşünüyormuş gibi şov yapıyorlar. 100 yıllık Galatasaray camiası sizden büyük hain görmedi, görmeyecek. Umarım her biriniz tek tek ihraç edilirsiniz de gelecek olanlara ibret olur.

İki dakika bari savunma yapın

Abdürrahim, akp kongresinde zannetti kendini.
Hoplayıp zıplıyor.

Helal be assem

Efsane döndük, hadi biraz daha dayanın!

Yalnız Albayrak maçı çevirdi, trajikomik bir şube.😅

Geri