BSL 26. Hafta | Büyükçekmece Basketbol - Galatasaray

28.03.2021 Pazar
20:00
Gazanfer Bilge Spor Salonu
Tivibu Spor 2, Trt Spor 2

Yine bir ölüm kalım maçına çıkıyoruz. İki takımın da 8 galibiyet ve 17 yenilgisi var. Bizim -1 puanımızdan dolayı puan avantajı Büyükçekmece tarafında. Ligin ilk yarısındaki maçı 87-91 ile kazanan taraf Büyükçekmece olmuştu. Sadece kazanmak değil, ikili averajı da almak bu açıdan çok önemli. Rakibimiz, fiyat-performans açısından ligin takdir toplaması gereken takımlarından biri. Olaseni sadece Büyükçekmece'nin değil bu senenin en dikkat çeken oyuncularından biri. Sene sonu hedefleri daha yüksek bir kulübe transfer olmasına kesin gözle bakılıyor. Bahçeşehir maçı öncesi takıma gerekli desteğin verilmesi ve uyarıların yapılmasıyla oyuncular canlanıp Bahçeşehir maçını kazanmışlardı. Aynı reaksiyonu, kazanma isteğini ve mücadeleyi bu maçta da bekliyoruz. Takımımıza başarılar.
 
Orman kaybetti . Çok büyük bir supriz olmazsa Fethiye de yarın kaybedecek. Kazanırsak alt tarafla farkı 2 maça çıkarır biraz rahat nefes alırız. Çekmecenin iç saha ve dış saha performansı arasında epey fark var 8 galibiyetten 6 tanesini evlerinde aldılar deplasmanda kazandıkları 2 maçtan biri de zaten bize karşı. Temenni ederim kazanırız.
 
Geçen hafta kapı önünde söylenen cümle geçerliliğini koruyor.

6 maçımız kaldı, kazasız belasız bitirelim ondan sonra kim ne yapmak istiyorsa yapar...

Tek farkı bu hafta 5 maçımız kaldı...
 
Orman kaybetti, Fethiye kaybetti. Bunlar bize hep moral. 2 haftadır iyi de oynadık nispeten. Rakip te dişimize göre. Bu akşam alıcaz inşallah. Farrell, Olaseni, Anderson'a dikkat.
 
Adamın atacağı da bizim maçı buldu diyeceğim de bizde savunabilen bir oyun şekli yokki yazık. Göksenin'in savunduğu oyuncular patır patır attılar Ekrem hoca müdahele etme gereği bile duymadı bari Yiğit'in hücumunu kullanırız.
 
9 metreden 3 sayı atan mı dersin, çizginin üstünde koşan mı dersen öyle boş boş potaya koşan mı dersin hepsi var maşallah.
 
Ekrem Memnun’u Ekrem Memnun yapan en önemli özelliklerinden biri; işin savunma yönündeki ustalığıdır.

Fakat şu tablo, inanılır gibi değil.
 

Üst