BSL 26. Hafta | Büyükçekmece Basketbol - Galatasaray

Öne geçip Büyükçekmece takımını molaya yolladığımızda tamda şunu diyordum.Maçta öne geçip maçı koparabilecekken Pierre Jackson ve Crawford'ın acele ve panik denemelerinden ötürü maç kafa kafaya gitti diyecektim.

Yahu pozisyon gelir 3'lük denersin anlarımda,maçın başı gibi topu çembere atmak nedir ? Ekrem hoca malesef erkek basket takımımız için çok yetersiz kaldı.Son top için molaya gidip Jackson'ın gereksiz denemesi ile maçı kaybediyoruz.Bu mu yani ?
 
Crawford müthiş bir karın ağrısı. Adam maçtan kopuk kafasına göre takılıyor. İsterse 50 sayı atsın bomboş adam bence.
 
39 dakika coaching yapmadın tamam rakibin yapacağı son hücumda belki ribaund almak için çift uzunu sahaya sürersin değil mi, savunan taraf sensin. Motum 0 ribaund ama Jefferson 10 ribaund adamı kenarda bırakıyorsun. Ayıp değil mi?
 
Hoca resmen sıvadı bu maçta. Maç boyu bu kadar kötü rotasyon yapmak inanılmaz. Son anları yiğitle oynaması da, Jefferson'u kenarda unutması da şu son top da birbirinden rezalet. Dua edelim de çekmece takımı dağıtmasın yoksa Afyon-Bursa'yı yenmezsek gidiyoruz aşağı.

Gidelim ki Albayrak, Cengiz ve bilimum sorumlular bu rezilliğin hesabını versin. Ayıptır, ayıp.
 
Maç heyecanını özlemişim. Son toplara kalmayı, hop oturup kalkmayı özlemişim. Şu anda Playoff rakiplerimizi konuşmak varken kümede kalma heyecanını yaşıyoruz! Üzüldüm, bu halimi görünce ulan şimdi Playoff heyecanını yaşamak vardı dedim.
Sayın yönetim o heyecanınızı keşke bütçe, planlama vs yaparken de görseydik. Takıma sezon sonunda da olsa, rezil olmamak için verdiğiniz destek önemli ama keşke iş işten geçmiş olmasaydı! Kalan maçlar için takıma prim vaadi verilmeli en azından ekstra motivasyon olmalı.
Bu sezon ligde kalırsak size de ders olsun. Galatasaray’ın rakiplerinden 10 gömlek altı bir kadrosu olamaz. Güçlü bir Galatasaray basketbol takımı yaratınki, yeri geldiğinde hakemleri de ezip geçelim!
Marei, ikinci yarıda takımı ipten aldı. İnanılmaz ribauntlar alıp, bloklar yaptı. Bizi maça döndüren adamdı.
Yiğit ne oldu aslanım sana. Tamam takım kötü ama sende lise sporcusu gibisin.Azıcık kıpırdansan takımı yukarı çekiceksin. Şu anda çok vasat bir oyuncu görünümde. Daha önceki maçlarını hatırlamasam kim bu yeteneksiz diyeceğim.
Hakemin ince ince doğraması, kötü kenar yönetimi, rakibin inanılmaz giren şutları ve topun bizi sevmemesiyle, son topa kalmayı bile beklemiyordum. Sonraki maçlarda umarım şansta yanımızda olur.
 
Son düzenleme:
Ekrem Hocam evet bizde farkındayız bu takım atarak kazanacak.. Mola dönüşü olmasa tamam derim adam zaten böyle dağınık bir oyuncu ama mola dönüşünde Pierre daha 14 saniye varken neredeyse logodan o 3lüğü nasıl deniyor ? Nasıl bir mola ? Nasıl bir oyun çizişi ? Yazık..
 
Akşam o kadar sinirlenmişim ki gece uyuyamadım maçtan sonra. Sonra burayı okudum herkes doğal olarak gergin. Hakem P.Jackson'a yapılan o faulü verse çok başka olurdu maç. Gerçi sonra yeniden geri döndük ve öne geçtik ama bütün maç karavana atan adam geldi son saniye maç üçlüğünü attı. Tek merak ettiğim son hücum öncesi mola da almıştık, zamanımız varken P.Jackson niye kaldırıp üçlük attı aceleyle. Hocanın çizdiği molada bu muydu çok merak ediyorum gerçekten, belki girmezse bir şansımız daha olsun diye erken kullandırmıştır ama içeri girse en kötü ihtimal faul çıkarırdı oradan. Bütün maç boyu onu yapmıştı zaten. Çok yazık oldu, son saniyeler çok inanmıştım kazanacağımıza. Eğer alsaydık bitirmiştik işi, şimdi yine kaynayan kazanın ortasındayız.
 
Ekrem hoca öyle bir set çizdi değil mi? Bu kadar mal mısınız gerçekten?

Öncelikle konuşmalara dikkat edelim... Bu forumu nesilden nesile kullanmış bir aile bireyi olarak böyle bir ifadeyi kabul etmiyorum ve yönetici arkadaşların gerekeni yapmasını bekliyorum..

2. olarak çocukluğundan beri hem basketbol oynayan hem de avrupa & nba basketbolunu yakından takip eden biri olarak konuşuyorum.. Son 2 dakikada 7 sayıdan gelmiş bir takım maç topunda mola dönüşünde böyle saçma bir atış kullanılıyorsa o ya koçun çizdiği oyundur yada oyuncunu sorumsuzluğudur. Başka bir açıklaması yok..

Ayrıca Ekrem Hocayı bende çok seviyorum inanılmaz başarılar yaşatmıştır ve ne kadar Galatasaray'lı olduğunu biliyorum.. Burada ben yermek için değil sadece gördüğümü ve üzüldüğüm bir durumu söyledim..
 

Üst