BSL 26. Hafta | Galatasaray Nef 84 - 78 Pınar Karşıyaka

Tarih: 3 Nisan Pazar
Saat: 15:30
Yayın: Tivibu Spor 2 (Şifreli)
Salon: Sinan Erdem

Takımımız, son maçta Beşiktaş karşısında geriden gelip kritik galibiyete imza attı. Play-off yolunda yine kritik bir maça çıkıyoruz. Rakip son maçında FB Beko'yu son top da mağlup etmeyi başardı. Savunmayı ve hücumu çok iyi yapmamız gerekiyor. Isaiah Canaan hamlesiyle nasıl bir performans göstereceğimiz merakla bekleniyor. Takımımıza başarılar.
 
Satılan bilet 1250 kadar
Ultraslan davetli o bu şu 2500 kisi şuan gözüken rakam 5000 olsa güzel olurdu
 
Karsiyaka’yi uzun suredir begenmiyorum.Bizde ise gecen haftaki Besiktas galibiyeti ve hafta icinde yapilan Canaan transferi bir heyecan yaratti.Pistiolis’e de ozellikle sosyal medyada guvenin fazla oldugunu gorebiliyorum.Satilan bilet sayisi Volkan Bey’in yazdigina gore az gibi gozukse de mac saati salonda hatri sayilir bir doluluk olacagini dusunuyorum.
Hem bu saydigim sebepler hem de seyirci etkisiyle bugun kazanacagimizi dusunuyorum.Takimimiza basarilar.
 
Tyus’u potadan uzak tutmak adina Hoca Ndour’u degil de Kravish’i tercih etmis gibi geldi.Bu mac ozelinde mantikli bir secim bence.
 
Tyus zaten havaya uçmuş vuracak smacı, gereksiz faul aldı. Böyle oynadığı bir maçta daha akıllıca davranması lazım. Kravish zaten 2022'ye harika başlamıştı, neden kesik yediğini anlayamamıştık.
 
Yemin ediyorum şu tuğlayı ben atmam. Bunlar nasıl profesyonel basketbolcu aklım almıyor. Göksenin desen 10 cm zıplayamaz fastte komik görünür.
 
Ben Tivibu’dan izliyorum ama Basketbol Super Lig’i maclarini izlemek isteyen arkadaslar misli.com’a uye olup maclari izleyebilir.Misli.com butun maclari canli olarak veriyor 2 haftadir.
 

Üst