Pistiolis geldigi gibi 2 tane kritik mactan 2 onemli galibiyet cikardi.Eski hocamiza laf soylemek icin demiyorum ama sezon basindan beri olum kalim maclarinda hep olen takimimiz icin onemli bir esikti bu.
Bu ikili averaj durumu nasıl şu anda.
Evet onu soruyordum bir tane serbest atışı atsak iyi olacaktı.Karşıyaka'ya karşı soruyorsanız; eşitlendi. Genel averaja bakılacak sanırım. Onda da eşit gibiyiz.
Katılıyorum Andreas Pistiolis'in gelmesi iyi oldu artık değişik isimlerle çalışmak gerekiyor. Futbolda Fatih Terim, basketbol da Ergin Ataman ve Oktay Mahmuti artık yeni isimler olması gerekiyor.Yani mantık olarak Mahmuti'ye de karşı olmak gerekmez mi. Nerdeyse son 10 senedir aktif iş yapmıyor. Ki kişisel olarak çok severim ve müthiş saygı duyarım.
Fatih Terimle Mahmutiyi elbette kıyaslamam ama bu konuda ikisi de bence istisna olarak değerlendirilebilir. İkisinin de Galatasarayla birlikteliğinden ekstra bir sinerji ortaya çıkıyor. 2012-2013 Anadolu Efes. 2014-2016 Darüşşafaka 2018 tekrar Galatasaray. Yani son Galatasaray dönemini kısa olduğu için saymazsak bile ve 2022'nin de henüz başındayız 5-6 senedir pek çalışmıyor diyebiliriz fakat 10 sene çok iddialı ama gerek FT gerekse Mahmuti 5-6 sene çalışmasa da Galatasarayla birliktelikleri yeniden sinerji oluşturabilir.Yani mantık olarak Mahmuti'ye de karşı olmak gerekmez mi. Nerdeyse son 10 senedir aktif iş yapmıyor. Ki kişisel olarak çok severim ve müthiş saygı duyarım.