BSL 27. Hafta / Galatasaray Odeabank: 74 - Pınar Karşıyaka: 67

Tarihi zaferlerimizden birini elde ettiğimiz Eurocup Final serisine denk geldiği için ertelenen 27. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka ile karşılaşıyoruz. Çeyrek Finaldeki muhtemel rakibimizle vereceğimiz mücadele bir ön hazırlık niteliği taşımasının yanında Karşıyaka ile olan rekabetimiz de bu maçı önemli kılıyor. Kazanmamız dileğiyle.

Tarih: 7 Mayıs 2016 19:00
Yer: Abdi İpekçi

İverson,2 pozisyonda döve döve ezdi Micov'u.
Beklediğimden daha kalabalık salon bu arada.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Egenin şu attığı basket güzel ama chuck sırtına almış tek oynayacakken bi andan boyalı alana girip keremin ikili yardım getirmesine sebep oldu. Ama oynayarak gelişecek...

Ege Arar cidden iyi oynamaya basladi. Savunmada çok iyi box out yapiyor ki toplar da kendisine gelince istatistik olarak karsiligini aliyor, blok yapiyor, baskalarinin ribaunduna el sokuyor, en onemlisi de ben bileginin bu kadar yumusak oldugunu dusunmezdim. Sutu pek istikrarsiz henuz ama yakin pozisyonlarda topu kaçirip bilekle bitirmeyi basariyor.

Derken çok guzel bir blok yedi :) Ama olsun oyun dogru, perde devrilme potaya yuklenme, bunlari surekli yapmasi lazim.

Hangisi sportmenlik dışı olacak arkadaş ya adam pası vermis boş turnike olacak zaten.Normal faul çaldı tetikçiler.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakemler hiç şaşırtmıyor cidden. Sportmenlik dışı faul için en temiz örnekti ve herkesin gözünün önünde oldu adamlar normal faul çaldı... Şaka gibi gerçekten.

Ege seneye kesinlikle en azından 12-15 dakika arası süre alabileceği bir takıma kiralanmalı. Artık ikinci lig mi olur TBL'mi olur bilemem. Fiziksel özelliklerinden dolayı belki hiçbir zaman iyi bir bir atlet uzun olamayacak ama oynadıkça ve oyunu öğrendikçe bir Moerman olma ihtimali var. Bunun için de tek seçeneği bol bol süre alması. Ne yalan söyliyeyim beni çok sevindiriyor bu görüntüsü.

Egenin türk telekom ve bu karşıyaka maçlarında yaptığı katkı çok iyiydi.Helal olsun çocuk böyle sürekli üstüne koyarak devammm!!

Yine konsantrosyon sorunu yaşadık maçın sonlarında. 19 sayıya kadar çıktı fark ama, baskılı savunmayla farkı 5 e kadar indirdi Karşıyaka. Buna dikkat etmemiz gerekiyor. Fenerbahçe rakiplerini hep farklı yeniyor. Bizim de farkı korumamız lazım. Maçın sonlarında enerjimiz bitiyor.

Yine konsantrosyon sorunu yaşadık maçın sonlarında. 19 sayıya kadar çıktı fark ama, baskılı savunmayla farkı 5 e kadar indirdi Karşıyaka. Buna dikkat etmemiz gerekiyor. Fenerbahçe rakiplerini hep farklı yeniyor. Bizim de farkı korumamız lazım. Maçın sonlarında enerjimiz bitiyor.

Sizinde mesajınızda belirttiğiniz gibi, o, malesef, bizim konsantre problemimizden çok , oyuncularımızın baskı altında hücum etmekte zorlanan tipte oyuncular olmasından kaynaklanıyor. Ball handling ve dribling özellikleri oldukça zayıf.Rakibin baskılı oldukları dönemlerde mutlaka seriler yiyoruz.Tabii rakipler bu baskıyı tüm maça yayamadığı için bir şekilde aşıyoruz bu problemi.Ama, seneye mutlaka bu konuyu dikkate almamız gerekli.