BSL 27. Hafta | Türk Telekom - Galatasaray Nef

Son 4 maç. 4/2 yaparsak kümede kalmayı otomatikman garantiliyoruz. beşiktaş kalan 4 maçlarından 1'ini kaybederse 4/1 yetecek bize. beşiktaş 4 maçından 2'sini kaybederse biz bütün maçları kaybetsek bile kümede kalıyoruz. yani küme düşme şansımız düşük bir ihtimal. Telekom, konya, merkezefendi ve manisa maçlarından 4/2 yapabiliriz. play off'lara katılmamız içinde son 3 maçta güzel bir fikstür var ama katılsak bile telekom ve fenerbahçe'ye karşı bir şansımız olduğunu düşünmüyorum.
 
Gora’da guzel bir sahne vardi.Garavel Usta, Arif,216 ve Bob Marley Faruk’a bir soru soruyordu.En yakin korumayla karsilasirsak ne yapariz diye.Arifle 216 dogru cevaptan emin olduklari icin israrla el kaldiriyorlardi ama Garavel Usta Bob Marley Faruk’a soz veriyordu.O da hic umursamadan “B yokmus gibi davraniyoruz” cevabini veriyordu.

Bunu niye anlattim ? Cunku bu mac icin benim de gorusum Bob Marley’in cevabiyla ayni.B yokmus gibi davraniyoruz.
 
Avrupa finali söz konusuysa olması gereken olmalı her zaman.Geçen sezon Bursa'nın Antep maçıda ertelenmeliydi final öncesi bence.Bu kaç kez olur ki ? Finale çıkıyorsun.

Bizim açımızdan ise ertelenmesine sevindim.Rotasyon yapmış Telekom'u yensek bile sevinmezdim.Bu takımı bu haftasonu görmeyecegim için mutluyum.Mümkünse play off yapamadan sezonuda bitirelim.Benim sabrım son 2 maçta 0'a indi artık.Sezon başından beri eleştirsekte sarı kırmızıya sahip çıkıyoruz ama şu son 2 maçın izahı yok.Çok üzdüler bu sezon.
 

Üst