BSL 27. Hafta | Türk Telekom - Galatasaray Nef

Maç iyice 3 sayı yarışına döndü. Gerçekten Pistiolis'in bıraktığı enkaz kolay kolay kalkmaz. Eğer Mitrovic yeni koçumuz olursa biraz olsun düzgün basketbol oynarız diye düşünüyorum.
 
Sanki oyuncuları bloklayan pistiolis'miş gibi.. Oyuncular eski coachları olmadan çıktıkları ilk maçta resmen biz böyle oynayabiliyoruz diyorlar.şu ana kadar daha Sadık yok oyunda.. Savunma zaten bu yıl pistiolis'in pek kullanmadığı departman...
 
sadık hakikaten baya kalp kırmaya başladın ya. çok sevdigin bir yakınının, dostunun falsosunu görüp hayal kırıklığı yaşamak gibi, şu Anadolu Efes muhabbetleri çıktığından beri yasattiklarin cidden çok kalp kırıcı. kondurmak istemiyorum ama ayıp ya yaptığın vallahi. seni her seferinde bağrına basan taraftardan utan.
 
benç katkısında 28-5 önde Telekom. YUH yani cidden, yerli transferi konusunda çalışmalar şimdiden başlamış hatta bazı transferler sonuca ermiştir umarım.
 
Şu takım iyi değil.Bugün kazansın gene iyi değil.

Rıdvan-Berk-Semih üçlüsüyle maça başlamışlar,bu üçlüden sezon başında normal olarak kadroya oyuncu almazdık.Sestina benchten gelmiş,Grant ilk 5 olduğu halde top bile kullanmayarak başladı nerdeyse.Erkan benchten gelmiş.Jones yok,Eric kısa süre oyuna girip çıkmış.Bir tek benchten Taylor geliyor normaldede.

Erdem Can ilk 14 dakika rotasyonun suyunu sıktı adeta.Ve o bölümde bile biz sadece 39-34 öndeydik Telekom 2 atış kullanacaktı.34 sayı yedik o 14 dkda bile.

Yani daha ne olmalı mesela ?
 
32 sayı ilk periyotta attık. Sadık girdi ikinci çeyrekte momentum tamamen Telekom'un arkasına geçti. Sanırım 4-5 top kaybı yaptı. Çok lakayıt ve laubali oynuyor. Kendini Luka Doncic filan zannediyor. Top alıyor götürüyor. Efes'e mi gidiyorsun, nereye gidiyorsan git bu taraftarla dalga geçme.

Ya antrenöre ne demeli? Kötü oynayan Sadık'ı neden oynatıyorsun. Bırak oynamasın. Kafası burada değilse oynamasın. Düzelecekse gelsin ama sanmıyorum.
 

Üst