• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 28. Hafta | Pınar Karşıyaka 92-94 Galatasaray

Takıma teşekkür ediyorum.Normal şartlarda bile karşıyakayı deplasmanda yenmek önemli bir galibiyettir.En son ne zaman yendik bilmiyorum.

Pierre Jackson tam bir maestro gibiydi. Göksenin de çok verimli oynadı. Marei ve Jefferson da iyiydi. Kalp atışlarım hâlâ normale dönmedi.
Öyle bir kadro kurmak gerekiyor ki her maç hakemleri de yeneceksin. Bu düzen değişmez.

Çok şükür kazandık Bursa maçını da alalım bitsin bu çile...

Jackson, Marei, Jeferson, Motum hepsi çok iyiydi ancak bugün sahaya yürek koyan Göksenin’i ayrı bir yere koymak lazım.
1 maç daha

Çok ekstra, çok önemli bir galibiyet. Takımı tebrik ediyorum.

Bursayı yenip garantiliyelim haftaya, afyon a güven olmaz dışarıda bjk ile oynayacaklar.

Allahım sana şükürler olsun.

Çekmece’de Fethiye maçına 1 hafta kala giden yabancı yok. Maça covid pozitif olan Anderson hariç tam kadro çıkarlarsa bence maçı alabilirler. Maça çok demotive çıkmayacaklarını düşünüyorum.

Burada takım maç kaybetsin de hocaya laf soklaım diye hazırkıta olan arkadaşlara da koydukları için tüm takıma teşekkür ediyorum.

Vesely'siz Fener... Neden olmasın...

Gailba cska playoff maçı arasında oynanacakmis maç o nedenle ne olur bilinmez kazanadabilirix

Son bir şarkı istiyorum sizden çocuklar. Haftaya Sinan Erdem'de...

Üzerimize çöken ağır kötümser havadan sonra kalan 2 maç öncesi matematiksel olarak değil ama kalan maçların mantık çerçevesinde geliştiği bir varsayımda küme düşme olasılığımızın bittiğini görmek rüya gibi. Bunun rüya gibi hissettirmesi de sezonun ne kadar kötü bir senaryoyla geçtiğini bir göstergesi.

15 sayıdan fark kapanınca pek umudum kalmamıştı ama ayağa kalkıp kazanmayı bildik. Tebrikler tüm takıma...

Hayatımda ilk defa dışarıya giden bir toptan sonra faul çalındığını gördüm. Ve biz bu zor şartlar ve stres altında bu zihniyeti yenmeyi başardık.

Çok şükür, gerçekten ölüm kalım maçıydı. Karakter koyduk ve yeni bir travma yaşamadan aldık maçı. Ekrem hoca için de ayrıca sevindim, hak ediyordu bunu. Şu bursa maçını da alalım da bitsin artık şu kabus gibi sezon.

Okyanusu geçtik resmen. Haftaya derede boğulmayalım bitsin gitsin şu lanet sezon artık...

Çok özel bir gün oldu bizim için. Bir anlık gaza gelmeyle atladık arabalara kalktık gittik Karşıyaka'ya. Daha yeni yeni kendime geliyorum ama kesinlikle değen bir yolculuk oldu. Sene boyunca çok üzüldük, sinirlendik ama takımın çok geç de olsa sorumluluk alıp şu son iki maçı kazanması da bir o kadar sevindirdi hepimizi. Taraftar olarak olarak biz ne kadar sahiplenirsek bu takımda o kadar büyüyecek. Galibiyette emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim.

Çok özel bir gün oldu bizim için. Bir anlık gaza gelmeyle atladık arabalara kalktık gittik Karşıyaka'ya. Daha yeni yeni kendime geliyorum ama kesinlikle değen bir yolculuk oldu. Sene boyunca çok üzüldük, sinirlendik ama takımın çok geç de olsa sorumluluk alıp şu son iki maçı kazanması da bir o kadar sevindirdi hepimizi. Taraftar olarak olarak biz ne kadar sahiplenirsek bu takımda o kadar büyüyecek. Galibiyette emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim.
Ayaklarınıza sağlık. Salonda neler oldu biraz anlatır mısınız?

Geri