• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 3. Hafta | Aliağa Petkimspor 76-74 Galatasaray Ekmas

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Jarell Martin bugün biraz kıpırdandığı için kenarda sanırım.

5 yabancının 5'i de fiyasko mu olur be..!

aldridge'nin 0/2'si çok ekstra oldu. ya buradan maçı dondurecegiz yada mokoko. bir daha gelmez böyle bir fırsat, son 5 dakika.

Sezon bitmiştir benim için. Koça Martin Yeboah kesin ve talibi varsa Radebaugh 'a takım bulurdum.

Yahu 5. Numara sorununu neden bir kişi 4-5 yıldır çözmek istemiyor? Nedir bu inat?

Koca takımda dış şutuna güvenebileceğimiz, eli titremeden üçlük sokacak bir tane adam yok. Yazıklar olsun! Ezel’in annesi kör Meliha daha iyi kadro kurardı.

5 yabancının 5'i de fiyasko mu olur be..!
Bu sistem oyuncu yer dostum, oyuncuyla alakalı değil, Walden El'de kontrat yarın bulur, hocanın bazı beşleri ve setleri olur daha hiçbir şey göremedik son 2 maçtır adamlar birebir kaldır at oynuyor, ben suçu burada koçta ararım. Bu adamların seviyesi CV'si belli sen onlardan yararlanamıyorsun. Walden perdeye Göksenini çağrıyor düşün artık ne hallerdeyiz.

Vasat Aliağa bizi ne hale soktu. Rezalet.

Mahir Ağva bize karşı bulduğu 6 sayı ile kariyer rekorunu kırmış olabilir.

Sorun Hocadami oyunculardami?

72-70
52 saniye
Maçı kazansak dahi hiç bir fikrim değişmeyecek

Maçı kazanma savunması yapacağımız topta adam elini kolunu sallayarak sayı attı

Kim bu takım iyi savunma yapıyor diyorsa;
bilin ki, yalan söylüyordur.

Hakemler Aliağa'yı 5 saniyeden kurtardı. Rezil herifler ya.

Nba mi lan burası?

Tamam kötü oynuyoruz da yapılan da olacak şey değil

Alın Walden'ınınızı n'apıyorsanız yapın. Ben kötü oyuncu dedim. Nerede bize eksi yazan şey varsa bu lavuk orada.

LeBron havalarında dolaşıyor ama Walden’ın IQ kaç acaba? Son top kullanma şekline bak.

Son topa bak rezalet rezalet rezalet

Bir Euroleague oyuncusu böyle son top kullanamaz. İnsan hiç değilse içeri girip temas almaya çalışırdı.

Hayatımda gördüğüm en kötü son top olabilir. Oda ne yaptığını bilemedi. Topu potaya bile atamadı

Geri