BSL 3. Hafta / Aliaga Petkimspor - Galatasaray Nef

17 Ekim Pazartesi / 19:00
Enka Spor Salonu
Yayin : Bein Sports 5

Sezona ligde iyi bir baslangic yapamayan takimimiz bu sezon iyi bir kadro kuran ve ilk 2 haftada 1 galibiyet ve 1 yenilgi alan Aliaga Petkim’e konuk oluyor.Takimimiz bu mactan once oynadigi ilk 2 macta Efes ve Karsiyaka’ya kaybetti.Zor gecmesini bekledigim karsilasmayi umarim kazaniriz.Zira 3’te 0 gibi bir seriyle baslamak bizim icin hic iyi olmaz.
 
Raymar Morgan pota altında kolay bitirebileceği pozisyonları hem yavaş kaldığından hem de hiç atletizmi olmadığından zorlaştırıyor.Yani Petkimspor sanki karşılarında Shaq varmıs gibi davranıyor ona fakat buna rağmen bitiremiyor,bari faul falan al.

Simmons'da ağır Morgan'ı gördükçe uçup duruyor,orta mesafeleri sokuyor.
 
Raymar Morgan ve Göksenin Köksal'ın takımda bulunmasından ne kadar mutsuzsam Ege Arar ve Tai Webster'ın Aliağa Petkim'de bulunmasından o kadar mutluyum. Kalitesizlikleri Aliağa'da bile belli oluyor.
 
Takım net bir şutör ve pivot diye bas bas bağırıyor resmen. angola ve floyd yok diye böyledir umarım ama onlarda güven veren isimler değil. geçen sezon pivot ve yerli sıkıntımız vardı sadece, bu sezon ki takım ise hiç içime sinmedi.
 
Boyalı alan savunmaları çok kötü bunu Morgan değerlendiremedi ama Sadık ile değerlendiriyoruz.Son pozisyonda olduğu gibi Sadık-Angelo veya Ennis ile içeri girip dışarıya pozisyon hazırlayabiliriz.Ya da direkt Sadık ile içeriyi zorlayabiliriz.
 
3. periyotun son 5 dakikası itibariyle seviye farkını gösterdik ve 7 sayıyla öne geçtik. ennis'de hücumda iyi katkı verdi bu seansta. 51-45'den geri dönüp 61-54önde geçtik.
 

Üst