18-3'lük seriyle 3. çeyreği 63-54 önde bitirdik. ennis'in hücumda sorumluluk alması ve alan savunmasındaki etkinliğimiz maçı bize döndürdü. maç başında olması gerekenler 3. çeyreğin son 5 dakikasında gerçekleştirdik.
Su an bosta olan oyunculara cok hakim degilim ama iyi bir 5 numara ve Melo tarzi bir oyuncu alirsak baya iyi olacak.Iyi bir skorer alirsak Dylan Ennis’in ben daha da cok katki verecegini dusunuyorum.Keske Mccollum’u biz alsaydik diyorum her izledigimde..İlk yarıdaki savunma rezaletinden sonra ikinci yarı iyi döndük ancak hala pota altı ve keskin skorer ihtiyacımız çok belli oluyor.
Melo-Canaan-Blackshear gittikten sonra yerine gelenler bence geçen seneki kalite ve kimyayı sağlamaya yetmeyecek gibi.Çok değil 3-4 ay önce kağıt üstünde bile, Efeslinin Fenerlinin çekindiği takımın geldiği noktaya bak. Vallahi başarı, billahi başarı!
Caloiaro tecrübesi ile Blackshear'ı Bi nebze unutturacak gibi ama keskin atıcı kısa oyuncu eksiği bariz görünüyor maalesef.Melo-Canaan-Blackshear gittikten sonra yerine gelenler bence geçen seneki kalite ve kimyayı sağlamaya yetmeyecek gibi.
Caloiaro tecrübesi ile Blackshear'ı Bi nebze unutturacak gibi ama keskin atıcı kısa oyuncu eksiği bariz görünüyor maalesef.
Doğru. Geçen sene Melo-Dee-Canaan gibi 3 tane keskin şutör varken bu sene keskin şutör olarak sadece Dee var. Böyle olunca Dee’ye çok fazla yük biniyor ve Dee’nin de dış atış yüzdesi düşüyor.Caloiaro tecrübesi ile Blackshear'ı Bi nebze unutturacak gibi ama keskin atıcı kısa oyuncu eksiği bariz görünüyor maalesef.