BSL 3. Hafta | Galatasaray Doğa Sigorta 74-65 Beşiktaş

Galatasaray Doğa Sigorta, Basketbol Süper Ligi 3. Hafta karşılaşmasında Beşiktaş Sompo Japan ile karşılaşacak. 2 hafta sonunda 2 takım da 1'er galibiyette bulunuyor. Saat 17:30'da başlayacak
karşılaşma Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.




Adsız.jpgAdsız2.jpg'
 
Her topu Harrison getirecekse Jones niye alındı??? Boşuna Harrison'ı yıpranmış oluyor Jones da rakibe top dağıtıyor.
Taraftar iyi destek veriyor. İnşallah boşa gitmez.
 
Topu Harrison ve Yiğit getirecek ve oyunu onlar kuracaksa Jones ve Can ne işe yarar?
Yiğit onlardan daha iyi organize eder takımı adım gibi eminim.
Ben Moore'a alışamadım. Şutu iyi değil savunmada dağınık malesef.
 
Maça en iyi başlayan oyuncu olan Whittington kaç dakikadır oyunda yok. Sanki nba temposunda 48 dk oynuyoruz bırak oynasın 30-35 dk daha sezon başı zaten. Nefret ediyorum bu adamın takımlarını izlemekten.
 
İşin doğrusu rakibin yarısı kadar mücadele etmediğimiz bir günde kazandık, önemliydi. Ayrıca doğrusunu da yanlışını da söylemek lazım özellikle son periyotta hakemlerin de bize 1-2 güzel katkısı oldu. Salona hiç yoktan 5-6 bin kişi gelince böyle artılar olabiliyor tabii, biz yılda bunu anca kan düşmanlarımıza karşı yapabildiğimiz için çok az avantaja çevirebiliyoruz, bugün de onlardan biriydi. Oyun tarzı, insani karakteri olarak sevmeye en uzak oyuncu da olsa Göksenin'in istikrarlı oyun iştahının bu tarz uyuşuk günlerimizde büyük fark yarattığını kabul etmek gerek. Bugün de tartışmasız en iyi oyuncumuzdu. Ciddi ciddi Lazeric'in arkasında başlamak için hangi özelliğinin eksik olduğunu bilmediğim Can da çok iyi katkı verdi. Ne olursa olsun en önemli 2 oyuncumuzdan birinin adam akıllı 1 çeyrek oynadığı, takım liderinin ise 40 dakika boyunca maça giremediği yerde galibiyet çok değerli. Takımı kutluyorum.
 
Üst üste dördüncü galibiyetimiz derbide geliyor! ✊👊

Maç sonucu | Galatasaray Doğa Sigorta 74 - 65 Beşiktaş Sompo Sigorta

Skor dağılımımız: Auguste 14, Can 13, Whittington 12, Yiğit 10, Göksenin 12, Harrison 8, Jones 3, Moore 2

Tebrikler #YenilmezArmada! 👏
 
1-5 numarada eksiğimiz var. Dengeli bir tempoyla oynamaya çalışıp maç sonu gaza bastık ve kazandık. Her ne kadar Lazeric'den iyi olsa bile Theodeore'u iyi ki almamışız.

5 numarada eksigimiz yok hocam orada kimse yok, Komple bos. Ege ve Ayberk var durumlari malum. Zach garibim 5 numara oynuyor undersize olmasina ragmen.
 
Oyun vasat ama hırs hiç azalmadı maç başından sonuna kadar. Salondaki atmosferin de büyük etkisi var tabi bunda. Bravo takım, kazanarak devam etmek güzel.
 

Üst