BSL 3. Hafta | Petkimspor 81-95 Galatasaray Nef

Güzel bir galibiyet oldu.Tebrikler yenilmez armadaya ve koçumuz Ekrem Memnun'a.

Biz bu hücum performansıyla Igokea'yıda yenmeliyiz.Daha iyi oynayan ve daha kaliteli takımız onlardan.
 
Abi iyi hoş da , lütfen artık saçmalama huylarımızı bırakalım. Yok yere 16 farktan adamları ortak ettik maça. Bugün Aliağa ama yarın rakip Fener falan olursa daha vahim sonuçlar görebiliriz. Ki geçen hafta Darüşşafaka karşısında gördük; kendi kendimize maçı verdik. Çok pis bi huy bu. En kısa zamanda bundan kurtulup geleni geçeni tokatlayarak ilerlememiz lazım. Çünkü var o potansiyelimiz görüyoruz.
 
Valla bu takım bana keyif veriyor.Bazi problemlerimiz yok mu ? Tabi ki var.Savunma ve savunma ribaundları konusunda kat etmemiz gereken yol var.Ama zaten bu bütçeyle bu kadar kısa sürede her şeyi halledebilen bir takım kurmanız imkansız.Bence bütçemiz doğrultusunda kurulabilecek en iyi takımı kurmuşuz.Söylediğimin arkasındayım.Efes ve Fener’i bir kenara bırakırsak Karşıyakayla birlikte bu ligin en iyi takımıyız.
 
Nymburk gibi tempolu bir maçtan çıkıp bu maçta yürüye yürüye 95 atmak takımın potansiyeli gösteriyor. Geçen hafta Fb iyi başlamasada deplesmanda 71 yemişti Aliağa. Ben gayet memnun oldum bu maçtan oyuncu bazında göze çarpan tek sorun Kravish. İyice rotasyondan düşmeye başladı.
 
Petkim maçı çok ölçü değil tabi ama potansiyelli bir takımız. Gayet iyi mücadele ediyoruz. Maçın sonuna kadar götürüyoruz. Geri düşsek de mücadeleyi bırakmıyoruz. Ama tabi takımda hala özellikle savunmada ve ribaundlarda bazı beceriksizlikler var. Bunlar gayet normal. Bu takımda geçen seneden 2 kişi kaldı sadece. Onlardan Göksenin bugün oynamadı. İyi ki de oynamadı. Özellikle bana Melo, Blackshear, Akoon-Purcell üçlüsü çok umut veriyor. Sadık da çok etkili oluyor. Beklediğimden iyi şu ana kadar. Yedek oyuncularımız da katkı veriyorlar. Ben diyordumki acaba Türk pazarına daha erken girsek daha iyi olabilir miydi? Mesela Berkan, Burak Can, Kartal ya da Can Uğur Öğüt filan alsak daha güçlü olur muyduk? Ama elimizdekiyle yetinmek de lazım. 2 milyon dolara göre iyi bir kadro oluşturuldu. Bize sabretmek düşer.
 
Güzel oyun güzel galibiyet. Kendine düşman sözde Galatasaraylılara malzeme vermediği için ayrıca teşekkür ediyorum takıma ve teknik ekibe. Onların kim olduğunu ilk kaybettiğimizde görebilirsiniz ilgili konularda.
 

Üst