O ne araba markası mı?Travis yok mu dostlar kadroda.
Büyük temizlik şart.caner erdeniz neden bu takımda ya saçma sapan adamları besleyip duruyoruz
Yeni sezon için en azından bütçe belli olması lazım diye düşünüyorum gelecek yönetimden bağımsız 2 milyon dolar olacak diye düşünüyorum önümüzde ki sezon için butcemizin sponsor katkısı alabilirsek 3 milyon olabilir bütçe ki ekrem hoca için yeterli olur bence önümüzde ki sene kurulacak takım içinTrice Geçen hafta Yunanistan'dan bi takımla anlaşmıştı ondan önce de 2 haftadır karantinadaydı. Takımla epeydir bir bağı yoktu zaten. Jackson da muhtemelen "sakatım sakat" durumu vardı. Crawford da play off öncesi bir yerlerle anlaşmaya çalıştığından oynamamıştır. Tekrarının yaşanmayacağını umduğumuz bir sezon geride kaldı. Seçim dalgasına herkes işini ciddiye alır umarım sonraki sezonlara yönelik.
Yeni sezon için en azından bütçe belli olması lazım diye düşünüyorum gelecek yönetimden bağımsız 2 milyon dolar olacak diye düşünüyorum önümüzde ki sezon için butcemizin sponsor katkısı alabilirsek 3 milyon olabilir bütçe ki ekrem hoca için yeterli olur bence önümüzde ki sene kurulacak takım için