BSL 5. Hafta | Darüşşafaka - Galatasaray NEF

Penetresi zayıf patlayıcı kuvveti olmayan dengesi kolay bozulan Angola'ya son top niye verilir?

Her maç ribaund manyağı olmaktan bıkmadınız mı? Sadık ve Caloiaro 'nun öne çıkan özellikleri çember savunuculuğu mu ribaund canavarı olmaları mı Ndour olsa bu kadar ezilmezdik pota altında.
 
Önce Beşiktaş gibi tbl seviyesindeki bir takıma tek çeyrekte 3 sayı atmak, daha sonra 10+ sayı öne geçip senden kötü bir başka takıma yenilmek. Şu şubeyi yönetenler utanmadan susuyor ya, helal olsun.
 
Bu arada Daçka 'nin 4 yabancıyla oynadığını unutmayalım adamların önü bizden açık.

7 yabancılı ödemeleri zamanında yapılan takımın hali düşündürücü başkan ya da Erden Timur 'un el atma zamanı geldi. En azından çıkıp şunu planladık olmadı tercihlerimizin sebebi şuydu ancak şu nedenlerden dolayı olmadı bu saatten sonra yapılacak olan şudur diye birileri aciklama yapmalı.
 
Maçın sonuna yetiştim, ekranda 68-68 beraberlik vardı ve hakemler monitöre bakıyordu.Sonra birseyler atistirdim, uzatmayı seyredeyim dedim bizim 2 sayı gitmiş mac da bitmiş. Ne oldu Maçında sonunda?
 
2 sene öce hemen hemen aynı durumdayken Ertuğrul Erdoğan'ı göndermiştik. Pitsioilis'in ne ayrıcalığı var? Sorumlular hesap vermeli..! Bu takım bu haliyle çok da gelişemez hatta küme düşme potasının etrafında dolanır durur. Fiba Şampiyonlar liginde bir üst tura çıksak dahi fazla ileri gidemeyiz. Bu fiyaskonun hesabı sorulmalı...
 
Geçen sezon nasıl çok fazla övdüysek,atlamamamız gereken daha doğrusu takım çok iyi ivme yakaladığından kimsenin bahsetmediği bir durum olmuştu.Canaan'ı kastetmiyorum onun öncesinde yapılmış geç transferlerden ötürü Şampiyonlar Liginden çıkabileceğimiz gruptan çıkamamıştık.

Hummer yerine iyi bir uzun alıp,Şampiyonlar Liginde şu anki grup maçları sonrasında 1 tanede kısa bakabilirdik.Floyd sakatlığı sonrası transferde acele etmiyoruz diyorlar ama Hummer alıyoruz ne kadar ilginç.
 
Bu sezon oynadığımız 8 resmi maçın 5 tanesini kaybettik. Kazanılan 3 maçı da maçın sonuna gelmeden koparmışız. Maçın sonuna kalan ve kafa kafaya giden tüm maçları ise kaybetmişiz. Buradan çıkan sonuca göre maç sonu oynayamadığımız çok açık. Bu durum hocaya mı yazar yoksa oyuncu kalitesinin bu seviyelerde çuvalladığını mı gösterir taktir izleyenlerin.
 
Sezon başı Ercan Osmani ve Ahmet duverioglu boşta iken Mahir de fazla olan ne görülüp alındı çok merak ediyorum. Sezon başından beri pivotsuz oynuyoruz neredeyse. Bıktım rakibin üst üste hücum ribaundlarını izlemekten. Çok mu zordu Ahmet ve Ercan I alıp Bost un yanına Bi combo guard birde Diebler yada Canaan tarzı saf șutör almak.
 

Üst