Ne oldu çok iyi hocaydı Pistiolis?Bu takim,kadro oyle kotu ki acaba! kume dusme tehlikesi yasarmiyiz? Bence net. Su an net diyorum. Ama bu sefer kurtulamayiz. Turgay'da bunu gece klubunde Hummeri ile kutlar.
Bu kadronun basina Obradovic - Ergin hoca ikilisi su an gelse , boyle gelir boyle devam eder maglubiyetler. Bu kadroyu kuran Pistiolis degil. Ona sunulan liste var. Al bunlari secler,yapilan zorlamalar..Turgay'in gorevi kendince ayarladigi oyunculari takima belli komisyon karsiligi kazandirmak diye dusunuyorum.Ne oldu çok iyi hocaydı Pistiolis?
Kadroyu da babam kurdu çünküBu kadronun basina Obradovic - Ergin hoca ikilisi su an gelse , boyle gelir boyle devam eder maglubiyetler. Bu kadroyu kuran Pistiolis degil. Ona sunulan liste var. Al bunlari secler,yapilan zorlamalar..Turgay'in gorevi kendince ayarladigi oyunculari takima belli komisyon karsiligi kazandirmak diye dusunuyorum.
Yahu Turgay zorla mı aldırıyor bu oyuncuları hocanın isteği olmadan?Alınacak başka undersize Banvitli var mı sayın Zeytingöz?