Yani bu şimdi laf mı bilmiyorum da feneri yenmek ne kadar ölçü olabilir bu sezon
Neyse 20 ye yatırdık fena şekilde
Neyse 20 ye yatırdık fena şekilde
Oyun kurucu oynayınca böyle oluyor. Kaldı ki Webster topa yön verme konusunda yine çok iyi değildi. Ama skor buldu.Ertuğrul Erdoğan hakkaten iyi bir antrenör. Pek fazla savunma karakteri olan oyuncuyla oynamamasına rağmen oyuncuları maça konsantre olduğunda yardım savunmasını kusursuza yakın yapıyorlar.
Ertuğrul hocanın şu takıma eli yüzü düzgün oyun kurucu almaması kendi kariyerini de baltalıyor. İyi bir oyun kurucuyla bu takım enteresan işler yapardı
İlk yarı çok basit atışlar kaçırdık ama maçın içinde kaldık bi şekilde, ikinci yarı fenerbahçe boş şutları kaçırdığında standart bir hücum performansıyla maçı kazandık. Geçen sene Harrison'un çılgın atması sayesinde kazandık ama bence bu yıl daha farklı. Tamamen oyunun her alanında oynayarak kazanmak, herkesten bi şekilde katkı alarak kazanmak müthiş bir şey. İlk yarı kötü oynayan Zach'in üçüncü çeyrek takımı ayakta tutması, yine Can'ın kritik yerlerde gelen dış şutları sayılabilir ki hepsi bir tarafa Ben Moore harika oynadı. Gerek kısaların savunmasında, gerek genel olarak iyi bir görüntü verdi bana. Tüm takımı tebrik ederim çok güzel bir galibiyet oldu.
Ben hiçbir zaman bütçe edebiyatı yapılması taraftarı değilim. Bugün burda kaybetseydik bazı şeyleri sırf bütçe yüzünden normalleştirmezdim ki hoca da röpörtajın hiçbir yerinde bunu kullanmadı. Yöneticiler bütçe edebiyatı yapacağına takımın ihtiyacına çözüm bulmalılar. Umuyorum her maç üstüne koyarak daha iyi olacağız.