BSL 6. Hafta | Aliağa Petkim Spor 83-64 Galatasaray

Maçı izlerken Aliağa Petkim'le aşağı yukarı aynı bütçeye kadro kurduğumuzu hatırladım. Bu da Mustafa Cengiz ve dadaşlarının ne kadar aşağılık bir yönetim olduğunu tekrar tekrar bana hatırlattı.

Alex Hamilton kusursuz oynuyor. Daryl Macon, Brock Motum ve Yiğit Arslan güzellik uykularından uyanırsa maçı kazanabiliriz. Geri kalan oyuncuların her biri ayrı felaket. Özellikle Göksenin, Berke , Ayberk ve Hunter.
 
Ege gibi dandik bir basketçiye teslim olan bir takımdan bir şey beklememek lazım. Karşısında Ege'nin Dunston,Hamilton,Zach gibi pivotlar olsa 2-3 steps ve hucum faul ile kenara yollanır. Caner Erdeniz Petkimde oynasa emin olun bize karşı Ege kadar oynar şu kadro yapısı ile.
 
Bu takım kume duser. Diyorum. Pota altına Transfer yapılmasın , kume dusecek ilk takım Galatasaray gozukuyor. Besiktas bir tık onde gibi. Ertugrul Erdogan ve yonetimde tarihe geçer.
 
Macon’hücumlarda kararsız bir o kadar da yavaş. Görebileceğimiz en iyi şutor ama takımı yönlendiremiyor. Hızlı hücum bulma şansımız sadece Alex H.
 
J. Williams beden dersine zoraki katılan öğrenci gibi. Ekstra yeteneği olmadığı gibi kafa olarakta bitik. En kısa zamanda gönderilmesi gerekli. Bildiğin zaman kaybı.
 
Bugün birilerine bilet kesilmezse biz de artık gerekenleri daha sert şekilde yazacağız. Kırılmaca gucenmece yok birileri bu tablonun hesabını verecek.
 
Yetersiz oyuncuya tahammülüm var ama beyinsiz olanına hiç sabremediyorum açıkcası. Ne yazık ki bilhassa pivot pozisyonunda ısrarla böyle oyuncular bulup getirmeyi başarıyoruz. Onun dışında ribaund gücü bu kadar düşük takımın rakibi 80'in altında tuttuğu her maç başarı sayılır. Aliağa kaçırdığı tüm toplarda yeniden şans buluyor neredeyse. Bu kadar hücum ribaund verdiğiniz günlerde de 2004 Pistons filan değilseniz maç kazanmanız çok zor. Hele hücumda bu kadar kısıtlı takımla.
 
Fatih Terim Imparatorumuza istifa diyen yok şöyle böyle diyenler...Buyrun Ertugrul Erdogan bey. Tum istedigi transferler yapıldı . Tazminatsız,maaşssız gonderilmeli. Jonathan Williams ne yapsın. Adamı almış takıma uyumsuz kadro yaratmış.
 
Takımın hücum seti yok, takım savunması zaten evlere şenlik. Takımın acil olarak RJ Hunter yerine savunmada yenilmeyecek bir 3 numaraya ve daha önemlisi takıma direkt katkı yapacak bir 5 numaraya ihtiyacı var. Yoksa ligde playoff ve Fiba CL' de başarı büyük hayal olur.
 

Üst