BSL 6.Hafta | Galatasaray NEF 90-76 Tofaş

Sean Armand'ın transfer hedeflerimiz arasında olduğu konuşuluyor. Petkimspor'da oynarken bile takip ettiğim,şutuna güvenebileceğimiz bir oyuncu diye düşünüyorum. Buna ek olarak 5 numara yerine Sadık gibi dışarı devrilebilen ve dış atışına güvenebileceğimiz hareketli bir 4 numara almak bana daha mantıklı geliyor. Çünkü anlaşılan bu sene de geçen seneki gibi small ball basketbolu oynayacağız.
 
14 senedir bu sitedeyim. Her dönem troll oldu sitede. Önemli olan moderasyonun buna önlem alması ya da aksiyon alıp siteden uzaklaştırması.
Şahsi fikrim, gerçek isim, soy isim kullanmayan ve bunları teyit ettiremeyen tüm hesaplar kapatılmalıdır.
Tamamına katıldığım bir yorum. Eskiden bu foruma gerçek ad-soyad ile üye olunurdu, ne oldu da değişti bu koşul? MoskowGS, AgahBeyoglu, AslanGalatasaraylı falan filan, nedir bunlar yahu? Belli ki trol bunlar. Moderasyona sesleniyorum: Bu arkadaşları derhal uzaklaştırın bu forumdan veya gerçek ad-soyadlarıyla üye olmaya yönlendirin. Resmen b.ku çıkmış buraların, başıboş kalmış...
 
Takım hakkında yapıcı eleştiri yapan ve takımın daha da iyi olmasını isteyen herkes trol mü olmuş oluyor veya fbli mi olmuş oluyor?
Kusura bakmayın ben takımda eksik olan skorer guard, eksik olan Blackshear tarzı dış şutu olan hareketli 4 numara eksikliğini söylerken takımın geçen seneki gibi Efes ile yarışabilecek bir takım olmasını istediğim için söylüyorum.
Aslolan Galatasaray.NOKTA
 

Üst