BSL 7. Hafta | Beşiktaş Sompo Japan 72-74 Galatasaray

Alexander gibi yabanci oyuncular derken? Herif bombos oyuncu abi Auguste yildiz yapiyor ondan sonra biz Auguste elestirince 15 sayi atti diyorlar 15 atarken boyle adamlari yildiz yapiyor ustune atamadiginda da tablo bu.
Alex bence boş bir oyuncu değil Maccabi zamanlarında beğeniyordum. Boş bir oyuncu olsaydı Auguste'ye üstünlük kuramazdı. Auguste de bence kötü bir oyuncu değil sadece bizim takımın as oyuncusu olabilecek kalibrede birisi olmadığını düşünüyorum. Yani bizde Buva veya Vidmar tarzı bir pivot olsaydı iyi bir tamamlayıcı olabilirdi. Ama adamı yedekleyecek bir oyuncu yok. Bizim seviyemizdeki takımlar için fena bir isim değil. Bizim etimiz ne budumuz ne böyle adamları beğenmiyoruz eyvallah da buna şükretmeliyiz yarın bir gün Kaya Peker'i falan da görebiliriz bu vizyonla.

Ben koç olsam, Kloubucar da oğlum olsa bu kadar tahammül edemem parkede. Kenara alması için şortunu indirip salon ortasına ihtiyacını gidermesini mi bekliyor anlamadım ki.

Klobucar'ın yerine kütük koysak arada sırada top çarpınca yanlışlıkla asist yapar hatta sayı bile atar. Bu adam ayakları olmasına rağmen yapamıyor.

Yalnız kazandık da yine maç sonunu berbat oynadık. Az kalsın uzatmaya hatta yenilgiye gidiyordu maç. Bu takım niye maç sonlarında panikliyor? Bu paniklemeler yüzünden kaç kez kaybettik kazanabileceğimiz maçları.

Beşiktaş'ın kadrosu çok kötü 4 numarasizliktan Benzing'i yildiz yaptik. Hocanin istifa etmesi gerekiyor cunku cidden Harrison ve Hayes disinda tamamen uretmeyen bi yapi var bu takim potansiyelinin cok altinda. Su galibiyet bir sey degistirmiyor maalesef. Eurocup'tan %90 elendik bu saatten sonra yapilacak transferin hicbir anlami yok. Harrison Arapovic Hayes uclusunden en az ikilisini tutup bir plan yapmak gerekiyor

Güler misin ağlar mısın derler ya işte o hesap... Galibiyet almak güzel fakat sahada oyun namına hiçbir artı gördük mü? Hayır... Beşiktaş maçı bize vermeye uğraştı biz reddediyorduk ta ki Harrison kaldırıp son saniye üçlüğü yollayana kadar. Ki oradan da vermeye kalktık ama karga da o kadar kötü oynadı ki doğal olarak biz kazandık. Ben umutlanacak bir oyun göremedim ve fikrim baki Ertuğrul Erdoğan'ı hazır araya girmişken yollamak lazım. Kalıp birde transfer yaparsa daha beter oluruz parayı da çar çur ederler. Yerine doğru bir isim ve oyun planına göre alınacak 2 oyuncu uzun vadede bize başarıyı getirebilir...