BSL 8. Hafta | TED Ankara Kolejliler - Galatasaray

BSL8.Hafta
Ted Ankara Kolejliler - Galatasaray
27 Kasım Pazar | 16:00 | LigTV2
Ankara Spor Salonu

Barcelona zaferinin ardından Ankara'ya konuk oluyoruz. TED Ankara Kolejliler'in şu ana kadar ligde galibiyeti bulunmuyor. Takımın en skorer oyuncusu ortalama 21.8 sayı ile Shannon Jerod Shorter. Ribaund lideri ise maç başına 11.8 ile Devin Robert Thomas. Türk oyuncuları çok fazla ön plana çıkmıyor. Oyuncu rotasyonları sınırlı. Çok fazla düzensiz bir hücum stilleri olmasına karşın Darüşşafaka ve Pınar Karşıyaka'yı zorladılar. Diğer süre alan yabancıları ise Maurice Stokes Carter ve Dominique Morrison. Yeni transferleri Donald Hummer'a da lig lisansı çıkardılar.

Yarın maçta olacağım, bayadır hasret kaldık Cimbom'a. TT'nin küme düşmesinden sonra azaldı iyice Ankara takımları. Kadınlarda Ankara takımı yok zaten.

Edit: Oha, biletlere baktım da şimdi 40 TL deniliyor. Sanki bana Euroleague maçı !

ben bu maçta orhanı da görmek istiyorum adamı aldık daha parkede bile göremedik. Ted ankara son maçlarda çıkışta olsada nispeten kolay rakip. çok süre alan oyuncularımızı maçın gidişatına göre dinlendirmeliyiz.

Oyuncular ekonomik kullanılmalı, Daye ve Dentmon'ı işin içine katmak için de güzel bir fırsat maçı ama gene de dikkat etmek gerekiyor, son Daçka maçında 2 dakika kala farkı 3'e kadar indirmişlerdi, şimdi ekstradan 1 yabancıları var, gevşemeden farkı çift hanelerde tutup kaza yaşamamalıyız.

Dentmon-Can
Göksenin-Diebler
Emir-Schilb
Daye-Ege-Orhan
Deon-Pleiss

Sinan-Micov ve Tyus'ın dinleneceği bir maç olur inşAllah...

Biletleri 40TL yapmış ligde galbiyeti olmayan Ted. Basketboldan soğutmak adına her şeyi yapıyorlar insanları. Umarım düşerler.

TED'e dikkat.. Son zamanlarda toparlandı. Takım ivmeyi yakalamışken motivasyon eksikliğinden bu maçı kaybetmemek lazım. Ligde her galibiyet altın değerinde.

Dentmon - Can
Diebler - Goksenin (Sinan 10)
Preldzic - Schilb (10)
Daye - Ege - Orhan
Tyus - Pleiss

Cok dara dusmedikce bu rotasyonun disina cikmasak iyi olur, oyuncular su donemde epey yiprandilar donusunda 2 sert Euroleague deplasmani var.

Ted ligin en zayıf takımı gibi gözüksede, motivasyonu düşük bu maçlar zor maçlardır dikkatli olmak lazım. Özellikle Micov, Sinan ve Schilb'i mümkün olduğunca kullanmamaya çalışmalıyız, çok fazla yüklendik bir sakatlık çıkmasın. Özellikle Daye'in yüksek skor bulacağı bir maç olmasını bekliyorum. Direksiyonda Emir ve Dentmon'la almamız gereken bir maç. Kaza yaşamayalım.

daye ve schilb kadroda yok. schilb anlarımda daye neden yok micov yine uzun süreler alacak. bide daye maç temposu kazanması için ideal bir maç olabilirdi

Umarim forum olarak yasadigimiz rehavet takıma yansımaz . Kagit üzerinde cantada keklik olmasi yaniltici . Hicte kolay bir mac olacagini sanmıyorum .

Austin Daye'nin neden olmadığını anlamadım süre alıp oynamaya maç ritmini tekrar kazanmaya ihtiyacı var tam onun için biçilmiş kaftan maçtı bu. Savunmada pek zorlanmayacağı bol skor bulup kendine güveninin geleceği maçta kadroda yok bu seçim biraz garip geldi doğrusu