BSL 9. Hafta | Galatasaray - Uşak Sportif

8-9 saniye kala Diebler topu sektirmeye başlayınca Ataman bağırdı oynayın diye.

Emir'in performansıyla kazandık bugün lâkin oynanan oyun tat vermedi.

Bu hafta futbol, basketbol takımı için de galibiyet önemliydi. Kötü oyun çok önemli değil bence. Oyuncular 1 gün önce geldiler Baskonia'dan bir bıkkınlık vardı belli ki.Fener'in kaybettiği haftada,Fener'in kaybettiği takımı yenmek iyi oldu. Rotasyon yapmak çok iyi oldu , Ege'yi Can'ı da görebilmiş olduk. Uyum sağladılar.

Lig bu sene geçen seneye daha rahat bence. Zayıf takım ve vasat takım sayısı oldukça fazla. Şaşırtıcı olan şu ki Uşakla Büyükçekmece geçen seneden çok gerideler.

Uşak çok kötüydü. İsrailden aldıkları pivotları kadro dışı kalmış. İyi oyuncu idi. Takım sezona başladığı çizgide hiç değil. Sezon başı iki-üç maçlarını izlemiştim hiç o seviyede değiller. Monroe idi sanırım neden kadro dışı kalmış acaba? Scorer forvetleri de yoktu. Uşakta işler yolunda değiller.

Bize gelecek olursak bol rotasyon yaptık. Ege ve Can için iyi maç oldu. Ama emir sayesinde kazandık. Bu maçlar ligde önemli. Tyus neden hala kötü acaba? Thompsonla Ataman arasında yakında kavga bekliyorum ben. Dentmon şu maçta olmalıydı neden yoktu acaba?

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam 28 asist. Savunmada istekli bir GS. Cuma gecesi (hatta cumartesiye sarkan) ispanyadaki maçtan sonra iyi savunma ve takım oyunu ile ligin dişli taķımlarından birine karşı rahat bir galibiyet. Ben gidisattan memnunum. Sene basında kötü giderken bu takımın 2 ayı var demiştim. 2 ayda takım olma yolunda çok önemli mesafe kaydettik. Daha iyi olacağız...

Lyons ve DAngelo da sezon ortalamalarının gerisinde kaldı biraz da iyi tarafından baksak ! Kairys ta atmasaydı sayı Freimaniste atmasaydı toplamda 30 sayı atsaydı uşak o zaman memnun olurduk belki...

Dilediğiniz gibi memnun olabilirsiniz. Laboral maçını kaybetmemizin nedeni de Voigitmann'a çözüm üretememek değil miydi ?

Dilediğiniz gibi memnun olabilirsiniz. Laboral maçını kaybetmemizin nedeni de Voigitmann'a çözüm üretememek değil miydi ?

Voigtmanın attığı 10 - 15 arası sayı kaybettirmedi o maçı. Diebler normalin biraz altında olup 8/1 yerine 8/4 atsa maçi kazanıyorduk. Bir sürü etken var.

Uşak 4 - 5 numaraları 44 sayı attı. Bizim 4 - 5 numaralarımız 45 sayı attı. Her yerden de ezemezsin ki bir takımı öyle bir fark yok.

Ayrıca "dilediğiniz gibi memnun olabilirsiniz" ne demek ? Sen insanlara laf atmadan, kışkırtmadan cevap veremiyor musun ? Bu forumda herhangi bir tartışmada hiç haksız olduğunu kabul ettin mi ? Yoksa hep haklı mıydın ?

Voigtmanın attığı 10 - 15 arası sayı kaybettirmedi o maçı. Diebler normalin biraz altında olup 8/1 yerine 8/4 atsa maçi kazanıyorduk. Bir sürü etken var.

Uşak 4 - 5 numaraları 44 sayı attı. Bizim 4 - 5 numaralarımız 45 sayı attı. Her yerden de ezemezsin ki bir takımı öyle bir fark yok.

Hiçbir oyuncunun attığı 10-15 sayı maçı kaybettirmez ama bizi maçın başında geriye düşüren üst üste yediğimiz sayılar. Maçı ortaya getirirken sarfettiğimiz efor yüzünden maç sonuna gücümüz kalmadı ve kaybettik. Bu kayıpta önemli bir etkendi bizim için.

Ayrıca "dilediğiniz gibi memnun olabilirsiniz" ne demek ? Sen insanlara laf atmadan, kışkırtmadan cevap veremiyor musun ? Bu forumda herhangi bir tartışmada hiç haksız olduğunu kabul ettin mi ? Yoksa hep haklı mıydın ?

Ortada bir tartışma yok. Sadece fikrimi yazıyorum. Sizin için doğru değilse, sizin için doğru değildir. Nesnel bir şey tartışmıyoruz sonuçta.

İkili tartışmaya giren sizsiniz, cevap üretemiyorsanız konuşmayı başka boyuta çekmeyin, bu konuda gayet haklı Furkan.

Arkadaşlar takım saatler sonra maça çıkıyor. Bu maçı koşarak değil yürüyerek kazanmayı seçtik. Öyle de olması gerekiyordu zaten öyle de oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiçbir oyuncunun attığı 10-15 sayı maçı kaybettirmez ama bizi maçın başında geriye düşüren üst üste yediğimiz sayılar. Maçı ortaya getirirken sarfettiğimiz efor yüzünden maç sonuna gücümüz kalmadı ve kaybettik. Bu kayıpta önemli bir etkendi bizim için.

Ortada bir tartışma yok. Sadece fikrimi yazıyorum. Sizin için doğru değilse, sizin için doğru değildir. Nesnel bir şey tartışmıyoruz sonuçta.

Tamam bende Diebler normal yüzdesiyle atsa macı biz kazanıyorduk diyorum. Sonucta başa baş maçtı, tek etken Voigtman değildi..

4-5 numaradan gelen sayilarda biz bir sayı daha fazla atmısız derken nesnel bir şey söyledim bende, sana göre uşak 70 sayı attıysa 4-5 pozisyonlarından ok..

Pleiss o macta sayiyi tam hatırlamıyorum ama daha fazla sayı attı Voigtmandan. Şimdi olayı maçın basında attı ya dayandırmışsın :)
Bahane ararsan bitmez..

O yüzden "sensin" diyorum kapatıyorum kendi açımdan konuyu. Iyi geceler