BSL 9. Hafta | Galatasaray - Uşak Sportif

Tamam bende Diebler normal yüzdesiyle atsa macı biz kazanıyorduk diyorum. Sonucta başa baş maçtı, tek etken Voigtman değildi..

4-5 numaradan gelen sayilarda biz bir sayı daha fazla atmısız derken nesnel bir şey söyledim bende, sana göre uşak 70 sayı attıysa 4-5 pozisyonlarından ok..

Pleiss o macta sayiyi tam hatırlamıyorum ama daha fazla sayı attı Voigtmandan. Şimdi olayı maçın basında attı ya dayandırmışsın :)
Bahane ararsan bitmez..

O yüzden "sensin" diyorum kapatıyorum kendi açımdan konuyu. Iyi geceler

Öznellik-Nesnellik açısından kastettiğim şey pota altından sayıların kaç olduğu değil, kötü pota altı savunmamız olduğu. Anlamak istediğiniz gibi anlayıp, tartışma yaratmaya çalışıyorsunuz sadece.

Ergin Ataman : Maça çok kötü başladık, hücumda istediğimiz şutları sokamadık ve rakibin kolay sayılarına izin verdik. Bu bölümde agresif olamadık ama ikinci çeyrekte toparladık. Seri bulduk ve farkı düşürdük. İkinci yarıda boş adamları bularak, Blake Schilb ve Tibor Pleiss'ın oyunu domine etmesiyle öne geçtik ama ondan sonra top kayıpları yaptık. Hücumda topu iyi çevirdik ama 29 üçlükten 5 tanesi girmiş ki bu inanılmaz kötü bir yüzde. Sonuçta baktığınız zaman 7-8 dış atış sokabilsek maçı kopartacaktık ama sokamadık. Kolay atışlar kaçırdık, Pleiss yoruldu, Thompson'ı devreye sokmayı denedik ama smaç kaçırıp faulleri de kaçırınca o da oyundan düştü.

Daha fazla bir şey yazmama gerek yok, benden yaşça büyük olabilirsiniz size sonuna kadar saygı da duyuyorum ama rica ediyorum benim yazılarıma herhangi bir şekilde cevap vermeyin. Basketbolu sadece atılan sayı olarak yorumlayacaksanız cidden birbirimizi yormanın ya da forumu kirletmenin anlamı yok. İyi geceler dilerim.

Maç bitti işe geldim yazma fırsatı bulamadım bir türlü. Pleiss'ın maç sonunda sektiği anlarda Ergin Ataman'ın savunmaya dönmeye çalışan Pleiss'a koşma diye bağırması gerçekten maçın en güzel anıydı. Maç içinde iniş çıkışlarda olsa güzel galibiyetti. Kazanma alışkanlığı iyidir.

Zorlu bir deplasmandan döndükten sonra 48 saat bile geçmeden bu maçı oynadık. Benim açımdan kazanmamız ve sakatlık olmaması dışında hiçbir şey ifade etmeyen bir maç

Şunu da ekliyeyim, hoca genelde sert tartışmalara girdiği oyuncuları kadro dışı bırakır ya da en azında süre vermeyerek cezalandırır. Bizim için şu an çok katkı vermemesine rağmen Thompson'u kadroya alıp süre vermesi benim için olumluydu

Öznellik-Nesnellik açısından kastettiğim şey pota altından sayıların kaç olduğu değil, kötü pota altı savunmamız olduğu. Anlamak istediğiniz gibi anlayıp, tartışma yaratmaya çalışıyorsunuz sadece.

Ergin Ataman : Maça çok kötü başladık, hücumda istediğimiz şutları sokamadık ve rakibin kolay sayılarına izin verdik. Bu bölümde agresif olamadık ama ikinci çeyrekte toparladık. Seri bulduk ve farkı düşürdük. İkinci yarıda boş adamları bularak, Blake Schilb ve Tibor Pleiss'ın oyunu domine etmesiyle öne geçtik ama ondan sonra top kayıpları yaptık. Hücumda topu iyi çevirdik ama 29 üçlükten 5 tanesi girmiş ki bu inanılmaz kötü bir yüzde. Sonuçta baktığınız zaman 7-8 dış atış sokabilsek maçı kopartacaktık ama sokamadık. Kolay atışlar kaçırdık, Pleiss yoruldu, Thompson'ı devreye sokmayı denedik ama smaç kaçırıp faulleri de kaçırınca o da oyundan düştü.

Daha fazla bir şey yazmama gerek yok, benden yaşça büyük olabilirsiniz size sonuna kadar saygı da duyuyorum ama rica ediyorum benim yazılarıma herhangi bir şekilde cevap vermeyin. Basketbolu sadece atılan sayı olarak yorumlayacaksanız cidden birbirimizi yormanın ya da forumu kirletmenin anlamı yok. İyi geceler dilerim.

Benim yorumuma cevap vermeyi bıraktığında bende seni yok sayacağıma söz veriyorum.

Senin tek sorunun kendini Phil Jackson zannetmen, o yüzden eleştiriye gelemiyorsun .

Ege nin aldigi sureyi ovmeni beklerdim buyuk bir taraftar olarak. Can hakkinda konusmani. Sezon basinda Schilb hakkinda söylediklerin ortada. Sinan hakkında, Pleiss hakkında.. vb. bir kez olsun yanılmışım katkı veriyorlar takıma desen belki inandırıcı olabilirsin.

Ama seni 1.dakikasindan son anina kadar cok rahat gecen bir macta elestirecek.nokta bulmaya calisiyorsun.

En buyuk sorunumuz 3 sayi savunmasıydı bunuda guzel bir sekilde savunduk bu maçta. Uzun savunmasında sıkıntı gormuyorm ben.

Son olarak Furkan cevap verme bana. Sen lafını söyleyip söyleyip cevap yazma diyorsun ya. Aynısını ben sana yapayım rica ediyorum yorum yapma artık konu uzamasın.