BSL 9. Hafta | Onvo Büyükçekmece Basketbol 61-70 Galatasaray Ekmas

Galatasaray Basketbol her gün soyuluyor, aksiyon almadığınız her gün bu suça ortaksınız. Ama Erden böyleydi, ama dursun başkan şöyleydi demeye gerek yok sağır sultan duydu artık.
Arada oluyordu böyle 1-2 maç ne oynadığımızın belli olmadığı dönemler ama sezon genelinde ilk defa görüyorum setler belli değil içeri gir topu dışarı çıkar olursa 3 lük ile işi bitir. Yazık...
 
Koçta, onu getiren GM de, Benfica maçı sonrası onu taraftara götürüp üçlü çektiren Göksenin'de gönderilmeli.
 
Acikcasi yorumcu bile dedi minikler maci gibi .. 20 hucum ribaundu vermisiz biz basketboldan anlamiyoruz ya hani pivot pivot diye agladik buralarda 3-5 bos bos konusan taraftar olarak bugun kazanirsak yatip kalkip sutorlerinin gununde olmamasi
 
İzlemedim,gerek yok.Bunlara hiçbir şekilde müdahele edilmezse daha çok saçmalıklar görürüz.Dua edelim bir anda Mitrovic ile sözleşme uzatma açıklaması görmemek için.
 
Kötüydük olmaz bu takım, J.Martin 3 luk dışında felaketti, 4 değil 5 oynasa daha iyi. Play off yaparsak başarı fazlası olmaz.
 
Bazen yenilmek daha iyi olur gelecek icin iste Bugun de oyleydi umarim yenerken de olmadigini gorebiliriz. Bu yuzden takimi tebrik etmeyecegim.
Ezeli rakibinden içerde 42 sayı fark yiyip öbür gün 3 maymun oynayan camiayız. O yüzden taraftar olarak kırk yılda bir gelen galibiyete doyasıya sevinmemiz daha mantıklı olur gibi.
 
Ders almak vs değil para yok ve cesaret işi, oyuncu değişimi koç ve gm değişimi ciddi maliyet olmayan bütçeyle nasıl olacak?
Hadi karar verdin borç buldun operasyonun başarılı olacağının garantisi var mı? Bundan kötü olmaz ama başarılı olmak takım olmak başka bir şey, oyuncu koç gm bulmak bugün için oldukça zor.
J.Martin 3 lukler dışında felaket, Walden hem şanssız hem formsuz Radebaugh üst düzey değil vs.
En azından maliyetli oyunculara teklif varsa gonderilmeli başta Martin.
 

Üst