BSL 9. Hafta | Onvo Büyükçekmece Basketbol 61-70 Galatasaray Ekmas

Özhan Çıvgın çoktan bilenmiştir bize. Alex Perez ve Reid muhtemelen şimdiden bize karşı yapacakları şovun hayalini kuruyordur.
 
Maçı izlemeyeceğim.Mitrovic'in birazcık kendisine saygısı varsa Reed'den topun sürekli çıkmasını sağlar,Büyükçekmece'de kim başka topu atacak ? Erdi mi atacak ? Reed'i ne kadar devre dışı tutarsa takımın kazanma şansı o ölçüde artar.

Çekmece geçen sezonki Çekmece değil.Geçen sezon 4 tane iyi katkı alabildikleri yabancı + Can Maxim,Tayfun,Metehan gibi katkı alabildikleri yerliler vardı.Bu sezon yerlilerden sadece Leon'dan biraz katkı geliyor sadece.Bruinsma-Upson çok dengesiz bir yabancı rotasyonu var.Tamamen Reed'e bağlı bir takım.

Upson gibi sıradan pota altı oyuncusu bile bu maçta şov yaparsa harbiden bir kez daha yazıklar olsun sizlere.Halilovic ile mutluluklar size(koç+gm)
 
TARİH: 25 Kasım 2023 Cumartesi
SAAT: 15:30
SALON: Gazanfer Bilge Spor Salonu
ŞEHİR: İSTANBUL
TAKIM KARŞILAŞTIRMASI: https://www.tbf.org.tr/ligler/bsl-2023-2024/mac-detay/1EA4175/genel-karsilastirma
PUAN DURUMU: https://www.tbf.org.tr/ligler/bsl-2023-2024/puan-durumu/
Büyükçekmece için sezonun en rahat maçlarından biri olacaktır. Karşımıza çıkan her takım gibi onlar da bizi ellerini kollarını sallaya sallaya yeneceklerdir, hatta yenmek istemeseler ve çok kötü oynasalar dahi bizim takım ne yapar edip bu maçı verecektir. İzlemeyeceğim, maç sonrasında kaç farklı yenildiğimizi bilmek için sonucuna bakarım. Zaten aynı gece futbol takımının maçı var, ona gideceğim için bu maça vakit ayırıp gözatmak benim için tam anlamıyla bir zaman kaybı olacaktır. Herkese de benim gibi yapıp izlememesini tavsiye ederim. Eski bir basketbolcu olarak bu rezil takım sayesinde zaten fazlasıyla soğudum en sevdiğim spor branşından. Ne halleri varsa görsünler bundan sonra...
 
Her zaman 3-4 haftalık fikstürümüze bakıp maç günlerini aklımda tutardım bugün maçımız olduğunu dün öğrendim bizi bu hale getirenlere YAZIKLAR OLSUN!
 
sinirimden oturup ağlayacağım yemin ediyorum. ömrümde bu kadar iğrenç bu kadar rezil bu kadar aciz bir takım görmedim. emeği geçen herkesin Allah belasını versin.
 
Gerçekten birşeylerin değişmesi için neyi bekliyorlar. Ben bile 5 sn de topu çıkaramayacağını anladım. Oyunculara da yazık, başka takımda olsalar iyi oynayabilirler ama burada olmayacak, bari kendileri gitmek istese bizim basiretsiz yöneticilerimiz bir değişiklik yapamayacak ya da ne bileyim koç gitse. Çıkıp bir yönetici yaptık bir hata Allah bizi affetsin dese son gücüme kadar destekleyeceğim ama aptala yatmaları insanı sinir ediyor.
 

Üst