• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl | Galatasaray 85-107 Beşiktaş Fibabanka

Puanları 0
Çözümler 0
@Berk Özkaya
2.Mac ve su anda 17-14 öndeyiz ama ne acı bildigim tek Galatasarayımız basketbol platformu hatta diğer yan branşlarda diyebiliriz; konu bile açılmamış sanirim ve herkeste bir bitkinlik mevcut.
Bunu canlandırmamiz baskette de en üste çıkmamız gerekiyor...

Tribündeki halinden gayet memnun taraftarlara bu takım bile fazla. GS basketbolunun hayal ettiğimiz seviyelere gelmesi yakın zamanda pek mümkün gözükmüyor.

NBA maçı gibi skor

Kendi sahanda taraftarın önünde ilk yarıda 60 sayı yemek büyük rezillik

Bu branşın Ataman sonrası başı boşluğu bıktırdı artık

Ya Galatasaray adına yakışır şekilde adam akıllı yönetin şu şubeyi yada kapatın bizide daha fazla delirtmeyin yeter artık

Devrede 60 sayı yemek nedir? insan biraz utanır. Savunma yapmayan, ciddiyeti olmayan bir takım CL’de finale gelmiş olsa ne olur?

Ayrıca çok başarılı koçumuzu bırakalım da kariyer yapsın:) CL’de final yapmış ya birileri alır herhalde kendisini.

Sezonun kader maçında, iç sahada, en fazla kendi kadro kalitesinde bir takıma karşı devrede 60 sayı yiyen oyuncu ve antrenör grubu.

Bu takıma değer verip küfür etmek bile lütuftur.

Senin için tamam-devam maçındasın ve kendi taraftarının önünde ilk 20 dakikada 60 sayı yiyorsun. Orada bulunan taraftar da kendince destek veriyor güya. Neye, kime, ne amaçla tezahürat deniyorlar ben anlam veremedim.

60 Sayı yedik bir devrede...
3 ve 4 te artık savunma yapmalıyız.

3 periyot 80 sayı yedik
Bakalım maç sonu hoca ne masal anlatacak

Palmer ha gayret oğlum bulucan çemberin içini

bu macta yenilmemiz hayirli olur bence

Siz sinirlerinize nasıl hakim oluyorsunuz ? Ben olamıyorum.Belki sizde aynı durumdasınızdır.

Ne yüzsüz bir adammış bu Yakup. Evladım istifa et git artık. İlla küfür mü edelim, illa kötü mü konuşalım. Defol git işte birader.

Ve yakup hoca sezonu kapattı..

yenilmemiz daha hayirli olur

Bütün maç fazlasını konuşan herifi duymazdan gelip Allah belanı versin e anons yaptıran bir hakem triosu. Hakikaten Aliağa Petkim ayarında 1 camia baştan aşağı.

Yüzsüz olan hoca mı , taraftar mı ? Yani takım son 20 maç 17 mağlubiyet alıyor , 3.çeyreğin bitimine 2 dakika kala 83 sayı yemişsin , sahada basketbol namına 1 şey yok. Taraftar protesto edeceğine ''Teknik çalsanaaa'' diye hakemlere tezahürat yapıyor.

Yüzsüz olan hoca mı , taraftar mı ? Yani takım son 20 maç 17 mağlubiyet alıyor , 3.çeyreğin bitimine 2 dakika kala 83 sayı yemişsin , sahada basketbol namına 1 şey yok. Taraftar protesto edeceğine ''Teknik çalsanaaa'' diye hakemlere tezahürat yapıyor.

Çoluğu çocuğunu getiren 100-200 kişi hariç beleş yemek ve yevmiye için gelen kitledir bunlar. Salonu tamamen boş bıraktırıp bu şubenin hali ne dedirtecek halleri yok tabi. Dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan da bunlara kaynatıyorlar azıcık işte.

Daha çok bütçeyle şu rezaleti yaşatmaya utanmıyor musun ya bırak git

Adamların her hücumu takım oyunu ve sete dayalı bütçeyi çok iyi kullanmışlar bide bizim saçma takım yapısına bak

Seneye bütçe artsa ne olacak aynı adam yine saçma sapan transferlerle çarçur edecek

Bu takımı adına yakışır şekilde temsil edilmesini sağlamaları lazım.

Taraftar bu konuda baskı yapmalı ama maça giden taraftarlar durumdan habersiz
ve bu konuda bilinç yok kabullenilmiş çaresizlik durumu hakim

Geri