BSL l Aliağa Petkimspor 77-94 Galatasaray

Zor bir mac, rakip evinde karşıyaka'yı yendi. Gereksiz bir rahatsızlık veriyorlar oyunlarıyla, lazer tutan dayı vibe'ı alıyorum bu aliağa'dan. Durup durup bize karşı ekstra bir oyun ortaya koyarlar falan, neyse. Bu maçtan sonra Manisa maçı ve arkasına Efes-Fb fikstürüne gireceğiz. Bu maç çok kritik, bu maçı kazanırsak Manisa'yı da yeneriz zaten. Mağlubiyet hakları tamamen Efes-Fb fikstürüne kalmalı.

İlk yarı bitmeden 49 sayı attığın bir günde kötü olan ne olabilir 46 yemiş olmamız :) bir noktada bize maçı kazandıracak sertliği yakalamak lazım.Şu ana kadar iki takımdada savunmalar doğa gezisindelerdi.

Takımda roller oturduktan sonra keyif veren takım izlemeye başladık.Ben Bursaspor maçıyla beraber oynadığımız maçların tümünde keyif aldım.Bu takım belki maç içerisinde savunma sorunu yaşayabiliyor,belki kısa süre içinde Daçka maçında olduğu gibi farkı erittirebiliyor fakat maçı kazanacağının güvenini veriyor.Daçka-Petkim-Bursa gibi takımlara karşı kazanacağının güvenini veriyor.

Keşke sezon başında Telekom-Tofaş ile oynadığımız maçları şimdi oynuyor olsaydık.2 takımıda bence yenerdik.Bizim şanssızlığımız yanlış zamanda karşılaşmak oldu.

Bu tür maçlarda takımın verdiği güveni BCL play in ve sonrasına taşıması lazım.Bcl'yede bu görüntüyü taşırsak işte o zaman bizden mutlusu olmaz :)

Başantrenörümüz Yakup Sekizkök, Aliağa Petkimspor galibiyetinin ardından konuştu:

"Üst üste 7. galibiyetimizi zor bir deplasmanda aldık. Maç içinde bazı sekanslar yakalayarak istediğimiz skoru buluyoruz. Üçüncü periyotta o ritmi yakaladık ve orada maçı kazandığımızı düşünüyorum.

Bençten çok katkı alıyoruz. Will, Buğrahan ve Izdundu bençten gelip çift haneli sayı ürettiler. Samet; Sadık ve Blumbergs’in sakat olduğu dönemde dört numarada savunmada çok katkı verdi. Şimdi Manisa maçına hazırlanacağız. 2024’ü galibiyet serisiyle kapattık. İnşallah 2025’e de bu seriyi uzatarak devam edeceğiz.

Son olarak talihsiz bir kaza geçiren yarın ameliyat olacak Genel Menajerimiz Ömer Yalçınkaya’ya geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum."