Bari 15 sayıdan fazla olmasın fark, devreyi ilk 4'te kapatalım.
Sizde gram utanma yok hocam takımın ezeli rakibine net bir skorla -14 kaybetmiş verdiğiniz demece bak, yetersiz oyuncu seçimleriniz ve kurduğunuz felaket takım kimyası ile birlikte sizin yardımcı coachluğa geri dönmenizi ve Galatasarayımızda sergilediğiniz yetersiz coachluğunuzla hem sizi hemde olmayacak duaya amin diyen burada olmanızı sağlayan tüm yöneticilerinizi de İSTİFAYA davet ediyoruz...Galatasaray Başantrenörü Yakup Sekizkök: "Oyuncularım bence gereken savaşı verdiler sahada. Son bir dakika bir konsantrasyon kaybı yaşadık. Onun dışında yüzde yüzlerini verdiler. Fenerbahçe, çok tecrübeli ve formda bir takım. Geçen hafta Beşiktaş'ı yendiler. Ligin ilk yarısının son maçıydı. Galibiyetle kapatmak isterdik. Ama sezon başında koyduğumuz ilk devre hedefine ulaştık. Son hafta iki maçtan birini kazanabilseydik, bizi tatmin edecek bir rakama ulaşacaktık. Artık Anadolu Efes ve Fenerbahçe maçlarıyla ilk devre bitti. İkinci devrenin sonunda bu maçlardan galibiyet çıkartacak seviyeye gelmemiz lazım. Sakatlarımız da dönüyor. Şimdi salı günü çok önemli bir maçımız var. Bu maçı unutmalıyız. Ölüm kalım maçı bizim için. İlk devre olarak iki hedefimize de ulaşmak istiyoruz. Bugünkü mücadeleden dolayı oyuncularıma teşekkür ediyorum ama daha da fazlasına ihtiyacımız olduğunu gördük bu iki maçta. Bunun için de çalışmaya devam edeceğiz."
Acı gerçekler.Her zaman olduğu gibi yine bir FB yenilgisi. Sonuç çok normal. Ben sadece bu forumdaki maçtan önce galibiyet bekleyen arkadaşlara şaşırıyorum, bunlar ya basketbol bilmiyorlar veya laf olsun diye yazıyorlar. Bu kadar büyük kalite farkı olan takımlar arasındaki bir basketbol maçını zayıf olan takımın kazanması olacak şey değildi ve doğal olarak kuvvetli takım rahatça kazandı. Maç başındaki gaz dışında hiçbir şekilde rakibi tehdit edemedik, tabiri caizse adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya, sıkmadan yorulmadan rahatça kazandılar maçı. Her pozisyonda büyük bir kalite farkı var 2 takım arasında. Fenerbahçe'nin idmanlarda bile bu kadar boş atışlar yaptığını sanmıyorum. Çok zayıfız çok, hem staff hem kadro olarak, bu kadar basit. Galatasaray kulübü her geçen yıl biraz daha sadece bir futbol kulübü olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor, amatör denilen branşlar kelimenin tam anlamıyla üvey evlat muamelesi görüyor ve vefakar taraftar dışında hiç kimsenin umurunda değil, yönetim için spor denilince varsa yoksa futbol. Her maçta tribüne gidip destek veren takımdaşlarıma üzülüyorum sadece, zaman ve bütçe ayırıp kimsenin iplemediği şube takımlarının maçlarını bir aşkla gidip izliyorlar, yazık çok yazık...
Bu hoca ve kadro yapısı ile çok zor.Bu tribün Basketbol Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu görsün.