Taraftarı kazanma maçı. Hedef maç değil, sezonun kalanı için bir şey ifade etmiyor. Ama taraftarı kazanma maçı. İpekçi'nin yeniden en az 7-8 bin kişiye ev sahipliği yapması ve taraftar baskısının geri gelmesi için kazanılması gereken bir karşılaşma.
Ne olursa olsun taraftar gelmiyor. 2022'nin Şubat'ında, covidden kırıldığımız dönemde Dijon maçına insanlara yalvardım resmen gerek sosyal gerek dijital hayatta, 2 bin kişi anca vardı salonda. Son topta kaybettik, dönerken intihar düşündüm şakasız. O gün ikna oldum ki bu taraftarı tribüne çekmek Fener veya Efes galibiyetlerinden geçiyor. Son iki maçtaki talihsizlikleri aşacağımızı, (evet talihsizlik diyerek iyimserlik yapıyor ve bu maçla yeni bir seriye başlayacağımıza inanıyorum) bu maçta kafa kafaya, tokuşturan bir takım izleyeceğimizi düşünüyor ve buna tüm kalbimle inanıyorum. Tek bir bilet dahi kalmamalı maç gününe. Biz taraftar olarak vafizemizi yerine getirelim, oyuncularımız da sahadaki bizler olarak vazifesini yerine getirsin, içerde en son 2019'un sonbaharında yendiğimiz Fenerbahçe'ye karşı bu rezalet seriyi sonlandıralım.
Allah yardımcımız olsun.