• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL l Karşıyaka 94-81 Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Üst üste alınan galibiyetlerle takımın özgüveni yükseldi. Buğrahan döndü. Delgado da kendini buldu. İnşallah rahat bir galibiyet alacağız.

Karşıyaka deplasmanı ne olursa olsun rahat geçmez.

Zor maç ama beklenenden daha rahat kazanırız diye düşünüyorum.

Bu maçtan pek ümidim yok.Bu Karşıyaka evinde ne hikmetse bize karşı inanılmaz bir 3 sayılık yüzdesi ile oynuyor her seferinde. Taraftarının çirkefliği de takımı ve hakemleri etkiliyor.

Her zaman ki gibi bize sokarlar her şutu , bir de Mc Collum var, bizim maçlarda çoşar ,kaybederiz.

Haftanın maçı Salı akşamı Patras'la oynanacak. Karşıyaka'nın yaz ortasından bu yana her günü üst seviyede olaylı geliştiğinden, kendilerinin görüntüsünü merak ediyorum daha ziyade.

Sürpriz olmadığı sürece mağlubiyet bekliyorum 👍

Olumlu bakıyorum maça. Kazanırız kaybederiz onu performanslar belirler ama favori biziz hafta içi oluşan şartları da düşünürsek.

Bu sırtı dönük post oyununda Blumbergs'e yapılan darbeler el kollar faul değil mi arkadaş ? Neden çalınmıyor bunlar ? Alenen faul yapıyor.

Tam beklediğim gibi , her topu sokuyorlar ve biz sadece seyrediyoruz.

Yorumcu elemanı susturma seçeneği yok mu?

Maç zor geçer ama kazanırız diye düşünüyorum.

Buğrahan diğer kısaların en az 3 gömlek üstünde oynuyor. Liderlik ruhuyla takılıyor parkede.

Buğrahan 40 dakika sahada kalmalı, maalesef.

İlk çeyreğinde sonunda dümenin Livingston'dan Buğrahan'a geçtiği sekans bile bence çok net gösterdi. Livingston bu seviyede yeterince yaratıcı değil. Buraya acil bir hamle lazım. Buğrahan tek başına bütün sezonu kaldıramaz.

Ya sabır ya selamet. Cummings tecrübesiz olsan neyse.

Öne geçip fark atmaktansa bunu tercih ederim. 2-3 çeyrek geride gidip sonradan ritim bulmak bu deplasmanlarda daha önemli. Çünkü fark atınca kaybediyoruz genelde. Ancak bu fark tabii ki belirli bir limitte olmalı.

Geri