BSL Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Galatasaray Ekmas 87-90 Pınar Karşıyaka

Serbest atış atamayan adamlara uyuz oluyorum.
3 sayı çıkaracağımız hücumdan 0 sayı üstüne üçlük valla lanet gelsin mc collum kullanacak onu el kaldırmak yok birşey yok
 
37'lik mccolum kıçımızı tekmeledi aldı maçı.
Hocası ayrı felaket, prepeliçi ayrı.
Yerlilerse fazla para için gidip yabancı kuralı peşinde tebrikler gitti tur.
 
Rahat rahat kazanacağın maçta , beyaz bayrak çekmiş rakibine zorla maçı verdin ya haram zıkkım olsun oraya gelen taraftarların emekleri size !
 
Kısa oyuncu sayımız fazla yerli ve yabancı ama hepsi birbirine yakın vasat ve vasat altı karar mekanizmasına sahip. Karşı tarafta Mccollum tek başına fark yaratıyor. Olay bu.
 
Izmir’de ilk maci kazandigimizda dahi gram umudum yoktu seriden.Salona giden binlerce taraftara yazik.Bir dahaki maci edebimizle kaybedip dukkani kapatmak en iyisi olacak galiba.
 
İlk yarı iyiydik ama ikinci yarı itibarı ile rakipten daha fazla hak etmedik kazanmayı. Organizasyon kısırlığı kendi adımıza, rakibin bulduğu ikinci şans sayıları ki çoğu basit sayılar oldu maç adına kırıcı etken oldu.
 
3. Ve 4.periyot disiplinden koptuk hücumda akıcı taraf Karşıyakaydi. Çok fazla hücum ribaundu verdik rakibe bizde Göksenin Yeboah dışında kisalardan ribaunda giren olmadı. Sadık yine yoktu. Walden seni göndersek iyiymiş.

İzmirde Karşıyaka bir adım önde. Yine de teşekkürler. Beklenti yarı final değildi sezon ortası itibariyle.

Bost dışında tam olarak net bir pg yok. Karşıyaka nin kadro dar ama Kenan ve McCollum var. Buğrahan İsmet Kenan kadar pg özellikli değil. Dagildiginda toplayacak oyuncu olmuyor.
 

Üst