BSL Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Galatasaray Ekmas 87-90 Pınar Karşıyaka

McCormack fazla bile bize. Biz yıllarımızı adım atamayan Aleks Maric’leri, basketbolu bırakmış Nenad Krstic’leri izleyerek heba ettik. Gören de her sezon sert savunmacı pivotlarla oynuyoruz sanacak. O gitse Mahir Ağva geri gelir.
 
Kravish Ndour ayrılırken de daha iyisi gelsin derken iki yil uzun bulamadık. Kravish BCL de başarılı oldu Hapoel uzunu guardi kanadı kim BCL Eurocup f4 takım kaliteleri bizim gonderdigimiz oyuncuların üstünde değil ki. Eldeki 7 lik 8 lik oyuncudan vazgecilmemeli 4+3 kuralında.
Bütçe de kimseyi kandırmasın büyük beklentiye sokmasın olay para değil dünyada para çok oyuncu az. Hele scout becerin ve cesaretin yoksa. EL takımlarının bile kadroları oldukça vasatlaştı. Jasaitis yetişmiyor artık Litvanya'da yetişse de bize kalmıyor ederin 3 katına gidiyor. James Webb III bir ara yazilmisti bize 3 yıl sonra EL oyuncusu oldu. Rivero 600 e Maccabi ye gidiyor T.Jones 500 e EL de takım bulur fazlasına ancak gelir. Fiyatlar yükselme eğilimine devam ediyor. McCormack 'i uygun maliyete tutmak başarı Egbounu Asvel yaptı Sakaryalı hücumda kısıtlı Fall as oyuncu oldu vs.
 
Takımın 4 numarası yok, guardlar ilk adımda geçiliyor. Bir oyuncudan savunma yükünü kaldırmasını beklemek adil değil. Üstüne yerine istenen Boutsiele rezalet savunmacı.
Yanındakilerden bağımsız da felaket savunmacı McCormack. Yazdığım pozisyon çok basit bir örnek. Ondan herhangi birinin yükünü kaldırmasını beklemiyorum da direkt benim sevmediğim tarz bir oyuncu. Ayrıca Boutsiele de istemiyorum ben zaten. Benim bizim gibi takımlarda bir uzundan beklentim öncelikle Pops Mensah-Bonsu gibi, Patric Young gibi olması. Hücumda özel bir şeyi olmasına gerek yok ilk öncelik olarak takıma savunmada çok şey katan bir oyuncu olmalı. Hücumda kısanin yarattığını bitiren, onun açtığı gediklerden bir şey çıkaran oyuncu da olabilir.
 

Üst