Bu maç hakikaten çok önemli çünkü geçersek, yarı finalde eleyebileceğimiz bir BJK var ve onlarla ilk maçımız da SEYİRCİSİZ yani ilk maç ortada olur hatta oyuncu kalitesi olarak biz bariz üstün olduğumuz için yenebileceğimizi ve sonraki 2. maçı kaybetsek bile, İpekçideki 2 maçı da kazanabilir diye umut ediyorum.
Bugünkü maç neden çok öenmli çünkü finale çıktığımızda, Doğuşla karşılaşma ihtimalimiz bir hayli yüksek; ben onları geçebileceğimize inanıyorum, FB gelirse de en azından son maça kadar seri devam eder ve 4 MİLYONLUK KOMİK BÜTÇE DE YENİDEN DÜŞÜNÜLÜR!
Bir futbolcunun dahi 5-6 milyon bonservisi olduğu bir kulüp için, 4 milyon bütçe sadece sebeb-i cinayettir; ezeli rakip dediğiniz kulüp: İkinci büyük isim sponsoru buldu, salonu oldu, Avrupa'nın 1 numaralı kupasını aldı ve bütçesi 30-40 milyon arasında ama sen ne para bulabiliyorsun ne de para veriyorsun ne kulübü yönetebiliyorsun ne de rekabetin idamesi için bütçe artımı yapacağın yerde; RAKİBİN BAŞARISI KARŞISINDA, DAHA DA FAZLA PARA AYIRCAĞIN YERDE, 4 MİLYON DİYORSUN!
Futbolda Avrupa'nın 2.kupasını kazandık, ya basketbolda: Erkekler de UEFA kupası muadili olan EURUCUP, ya kızlar da....
Bu takıma bu bütçe reva mı?