• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play-Off Çeyrek Final 3. Maç | Galatasaray Odeabank 77-62 Pınar Karşıyaka

Beyler geçen maçı izleyememiştim de Kenan ne yaptı acaba bilgilendirebilir misiniz ?

Gişeye bilet ayrıldı mı arkadaşlar?

Arkadaslar internetten aldığım bileti salon önündeki gişelerden çıkartabilirim değil mi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar internetten aldığım bileti salon önündeki gişelerden çıkartabilirim değil mi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 saat kala gelin diyorlar. Ama alabilirsiniz. Ben dün aldım ardından biletix bayine gidip bileti çıkardım.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Lasme salona girince herkes ayağa kalkıp bağrına bastı.Benim en sevdiğim şey salona erken gelip ısınmayı izlemek.Bu kadar sevilen bir oyuncuya derhal yeni sözleşmeyi teklif etmek lazım.

bb679051d3ad548e92f04d30f7fec8c4.jpg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Çok kısıtlı bir takım karşıyaka bu sefer o rehavetten kurtulmuş halimizle rahat yenmeliyiz. Mümkünse göksenin 20 küsür oynasın özelliklede ikinci yarı bracey Wright iki mactir ikinci yarıları iyi oynuyor bu sefer onuda oynayamasın.Ve Schlib seni severim ama krediyi tükettin yani adam gibi oyna bugün...

Maçı bendeki hiçbir link yayınlamıyor.
İzleyebilecek olan var mı?

Iverson 3'lemiş

Lasme'de 2'lemiş bu nedir yahu ne oluyor

Ah be lasme çok kolay aldın ikinci faulu inatla dizini çıkarıyorsun adama

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan'ın fast breakte yaptığı faullere ayar oluyorum ya.3 kişi dönmüş zaten ne faulü yani bu

Sinan bu hatayı çok yapıyor faul hakkı dolmuşken bedava dan 2 atış .

Staff dedi faul yap diye

Stephane Lasme'nin Askerleriyiz!

Iverson yokken böyle içerden leblebi gibi sayılar atmalıyız.
Lasme 2 faule rağmen risk aldı oynadı, farkı açtı.

Gabriel'ın içine Curry kaçmış nerden attı herif

Geri