• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play-Off Çeyrek Final 3. Maç | Galatasaray Odeabank 77-62 Pınar Karşıyaka

Abi bu Duşan bildiğin felaketmiş ya İzzet bundan daha iyiydi. O Paok mu Aek maçı mı 3 tane blok geçirmişti. Bu Duşan'ın yürüyecek hali yok keşke bu gitseymiş.
 
Schlib biraz iyi oynayayınca nası rahat kazanıyoruz. Caleb'in durumu nedir? Fb serisinde bir 10 dk ortalamayla oynasa bari.
 
Tufan iyi Galatasaray'lıdır
 
Takım farklı kazanmış olsada eksiklerimiz çok Caleb'in dönüşü belli mi bilmiyorum ama tek başına Lasme fenerle başa çıkamaz.Ayrıca Sinan Güler'in son zamanlarda ki oyunu hiç hoşuma gitmiyor alıştıgımız o baskılı mücadeleci Sinan yok gibi
 
Teknik analiz yapacak bir şey yok ama 36'da 33 son 2 maçta serbest atış yüzdemiz. Çok iyi!
Tebrikler takım, tebrikler koç!
 
Şikecilerle finalde karşılaşsak daha iyi olurdu ama neyse. İçeride maç vermezsek benim için kâfi.
 
Tüm senenin yorgunluğu bence Sinan´da net gözüküyor. Schilb baskıyı kaldıramıyor oyununun düşmesi bu bence. Fener´in uzunlarına karşı Lasme ve Chuckla nasıl başa çıkacağız bakalım. Green keşke dönse :/
 
Tebrikler hocaya, takıma ve tribünleri dolduran taraftarlara... :)
 
İkili tartışmaya gerek yok arkadaşlar. Seri kazandık.

Biraz daha sakin lütfen...
 
Şu dar rotasyonla Fb'ye karşı oynamak can sıkıcı. Yenilmeyi pek umursamam fakat oyunculardan biri sakatlanacak diye korkuyorum. Yazık Lasme'ye. O da insan...
 
3. periyot sezonun en iyi basketbollarından birini oynadık bence. Pas trafiğimiz, doğru şutu bulmamız ve savunma direncimiz çok iyiydi. Göksenin'in kaçırdığı 2 boş turnke+1 boş üçlük sayı olsa nerdeyse 25'lere çıkacaktı fark.

Tebrikler aslanlara. Şimdi yarı final, Ataşehir'den bir galibiyet çıkarabilirsek şampiyonluğun kapısını aralarız.
 
Bütün maçlar 2 günde 1 oynanacak. Lasme'ye çok büyük yük binecek bir de karşısında Vesely-Udoh olacak.
 
Koç, takım ve taraftar çok iyiydi. Tebrikler?
 
Maçı izlerken dikkat ettiniz mi eski oyuncumuz Tufan ersöz maci tamamiyle Karsiyaka perspektifinden degerlendi .. Sanki KSK , yabanci bir takima oynuyor gibiydi
Farki actigimiz anlarda daima moral bozuklugu sesine yansidi .. Son ceyrege girilirken , abercombie serbest atiş kullanıyor ; Fark 14 e inerse son periyod ksk'nin sansi olur gibisinden zirvaladi durdu
Hayirdir TUFAN ERSOZ ?
 
İkili tartışmaya gerek yok arkadaşlar. Seri kazandık.

Biraz daha sakin lütfen...
Enes tartışma yaratan ben değilim.
Rakip de olsa, düşman da olsa küfüre karşıyım. Hele ki kadın üzerinden ima edilen ya da direkt kadını aşağılayan bir söylemi doğru bulmuyorum. Görünce uyarmak istedim.
Bir çok şeyi bilmeden, istemsizce yapıyoruz, söylüyoruz. Ama dilimize işlemiş şeyler var ve bu cidden sıkıntı.

Derdim galibiyet sevincini yaşamamak ya da tartışma yaratmak değil, hiç de olmadı. Yalnızca Karı-Koca ifadeleri üzerinden erkeğin kadına üstünlüğü ifade edilerek, cinsel bir atıfta bulunularak alenen kadın bedeni aşağılanmış oluyor. Bu toplumsal ciddi bir sorun. Bu sebeplerle hergün yüzlerce kadın tacize ve tecavüze uğrayıp, kocası, sevgilisi vs tarafından öldürülüyor. Bu mesajı da silebilirsiniz sıkıntı yok. Ama bence dikkat etmek gerekir...
Sevgiler..
 
Şu Kenan´ in McCollum´ un bacaklarına yapışıp tuttuğu , hakemlerin sportmenlik dışı faulu çalmadigi pozisyon beni korkutuyor ilerleyen maçlar için.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yorulduk ama deydi doğrusu.Herkesin ortak görüşü sık aralıklarla maç oynayacağımız için pota altında sıkıntımız olacağı aşikar.Ne diyelim Allah kerim.Seyirci özellikle ikinci yarı takımla birlikle daha bir oyunun içindeydi.Tebrikler bizim takım.İnşallah sezonu mutlu bir şekilde bitiririz.
 
Maçı izlerken dikkat ettiniz mi eski oyuncumuz Tufan ersöz maci tamamiyle Karsiyaka perspektifinden degerlendi .. Sanki KSK , yabanci bir takima oynuyor gibiydi
Farki actigimiz anlarda daima moral bozuklugu sesine yansidi .. Son ceyrege girilirken , abercombie serbest atiş kullanıyor ; Fark 14 e inerse son periyod ksk'nin sansi olur gibisinden zirvaladi durdu
Hayirdir TUFAN ERSOZ ?

Murat Murathanoğlu'nun yanında dura dura, o da Galatasaray aleyhine konuşmaya başladı sanırım. Maçta Karşıyaka penceresinden bakarak anlattılar maçı zaten.
 
Bazen insanlar objektif olduğunu göstermek ihtiyacı hissederler. Tufan Ersöz iyi Galatasaraylı bundan şüphem yok ben objektif olma çabasına bağlıyorum belki kendisi farkında bile değildir. Maçı dinlemedim tabi genel yorumum bu benim.
 
Tufan maçı gayet objektif anlattı arkadaşlar, bizim takım biraz tıkır tıkır oynayınca da yorumları genelde Karşıyaka üzerinden döndü bu da çok normal, aleyhimize herhangi bir şey söylemedi.
 
Geri
Üst