BSL Play Off Yarı Final 1. Maç | Anadolu Efes 70 - 105 Galatasaray NEF

Galatasaray Nef, ING Basketbol Süper Ligi Yarı Final Play-Off serisinin ilk ayak maçında Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek. Sinan Erdem Spor Salonu’nda 27 Mayıs Cuma günü rakip seyirci önünde oynanacak olan maç saat 20.30’da başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 2’den canlı olarak yayınlanacak.
 
Larkin Micic Bugrahan Bobua Bryant Moermann Pleiss,kisa surelerde de Erten ve Yigitcan’i kullanarak oynarlar muhtemelen.Ergin Ataman cok genis rotasyonlarla oynamayi seven bir koc degil zaten.
 
Takıma ve koça güveniyorum Avrupa şampiyonuna karşı tur şansımız%40 civarı realist bakarsak ama basketbol parkede oynanıyor oynanmamış hiçbir maç kaybedilmiş sayılmaz.
 
İlk maç çok önemli ya eğer maça sert savunarak ve yüksek yüzdeli başlarsak çok güzel olur aynı zaman da galibiyet serisinin devamı demek daha çok motive olmaları demek güzel bi maç bekliyor akşama bizi inşallah kazanan biz oluruz
 
Salı mac yaptılar, çarşamba Ankara turu,bugün maça çıkacaklar, bizi pek ciddiye almıyorlar sanki.Nasilsa üç kere yenilmeyiz diye düşünüyorlar, göreceğiz bakalım.
 
Efes’i gecersek sampiyon oluruz diye dusunuyorum.Finalde karsimiza gelebilecek Fenerbahce veya Dacka’dan daha iyi durumdayiz.Fenerbahce’ye karsi saha dezavantajimiz olsa da en az 1 mac aliriz Atasehir’den.
Ama onemli olan Efes’i gecebilmek.Bunun icin de ilk macimiz bugun.Takimimiza ve teknik ekibe basarilar,kendilerine guvenim sonsuz..Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarina dair hic suphem yok ki bu da bu takimin karakterini ortaya koyuyor.Haydi bakalim..
 
f4 u baz alısak; Efesin iki maçta da kazanmasının en onemli sebebi ilk maçtaki Elijah Bryant performansı, ikinci maçtaki Pleiss performansı. Micic ve Larkin zaten atacaklardır ama 3. skoreri bulmalarına bir şekilde engel olursak bir şekilde maçın içinde kalabiliriz. Son periyoda kadar başa baş götürürsek bizim silahlar da ağırlık koyacaklardır muhakkak. Bakalım
 
Keşke finalde karşılaşsaydık çok daha keyifli olurdu. Bugün Dunston'ı tercih edeceğini düşünüyorum nedense. Geçen maç oynatmayarak dinlendirdi, ama bizim pota altı Karşıyaka'dan daha etkili.
 
19-20 sezonu ''30 farktan aşağısı başarısız'' performansı vardı Efes'in. 20-21 sezonu ''yenilmez'' moduna geçtiler. 21-22 sezonu ise ''kaza maçları'' sezonuna geçtiler. Giderek düşen bir grafikteler geride kalan 2 sezona nazaran.
 
Serinin bana göre en önemli maçı olacak. Efes zafer sarhoşu. Konsantrasyon problemi yaşayacaklardır. Oyuncuları da final 4'da sakat sakat oynadılar. Kazanmamız sürpriz olmaz.

Maça çok iyi başlamamız gerekiyor. Son periyoda avantajlı girmemiz gerekiyor. Efes çok iyi takım ama sadece 5 yabancı ile oynadıkları zaman da kadro kalitesi olarak ciddi bir fark olmuyor. Sadece son periyoda başa baş girersek o zaman işimiz zor.

Ben takıma güveniyorum. Bu maça hazırlanmak için bolca da zamanımız oldu. İyi hazırlanmıştır takım. Başarılar diliyorum.
 
Keske 3.olsaydik normal sezonda ve yari finalde fb ciksaydi.Tur garantiydi. Dee Bost Atasehirde meshur tribunlere dogru mac sonu hareketini yine yapar zevkten 4 kose olurduk :) Bu seri 5.mactya biter.Kim alir bana gore % 55 Efes - %45 GS.
 

Üst