• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play Off Yarı Final 1. Maç | Anadolu Efes 70 - 105 Galatasaray NEF

Peri masalımızın başlangıcı olur inşallah, kağıt üzerinde bizim maç almamız başarı, Avrupa'nın en iyi kısalarının ve koçunun başında olduğu bir takımla oynadığımız gerçeğini unutmadan hareket etmeliyiz ki koçumuz gerekli saygıyı gösterecektir, bizim kısalarımız yarışmacı olsunlar yeter ligde oynadığımız maçtaki gibi Larkin düzeyine yakın olsunlar yeter, şapkadan tavşan çıkarmadan çok zor gerçekçi olmakta fayda var, Micic ve Larkin tabi ki atacaklar atsınlarda ekstra önlemlere bence gerek yok, önemli olan diğer isimleri işin içine sokmasınlar, ben her hücum Micic ve Larkin birebirlerine zorlamalarına razıyım, işin içine Tibor Dunston Moerman girdiğinde iç dış dengesiyle başka seviye oluyorlar, asıl önlem bu isimlere alınmalı, bizim maç almamız için Larkin Micic 50 atmalı düşüncesindeyim, bu bir seri sonuçta özellikle ribauntlarda üstün olmalıyız aksi takdir de kaçınılmaz son bizi bekliyor olacak, Larkin ve Micic hücumda ve savunmada daima zorlamalıyız, üstüne oynamalıyız, 3 kısamızda topu yere vurabiliyor, bu yüzden Larkin ve Micic hangi eşleşmede olursa olsun daima üzerlerine penetre etmeliyiz, Bost ufak tefek sürtüşmelere girip olayı face to face çevirmesinde hiçbir sakınca yok, çember altında N'dour'un canavara dönüşmesi şart, evet çok şey istiyorum gibi ama bu takım Avrupa'nın en iyi takımı, standart bir lig maçı oynamıyoruz play off en iyi bilenlerle oynuyoruz. Takımımıza başarılar diliyor, şans ve güç bizimle olmasını temenni ediyorum.

Ndour kadroda yok.

Bost Melo Canaan Kerry Kravish yabancilarimiz..
Yerlilerden herkes kadroda Ege disinda..

Pleiss'a karşı net bir 5 numarayla oynayıp undersize kalmamayı ve pozisyon olarak da arada kaynamamayı istemiş anlaşılan Pistiolis.

Micic Bobua Bryant Singleton Pleiss Efes’in bugunku yabanci tercihleri..

Dursun Ozbekte salonda maci izliyor :)

Maçı TRT Spor da veriyor bu arada. Bilginize.

Kravish o kadar soğukkanlı omuz çıkardı ki sportmenlik gelir diye korktum(sportmenlik değildi)

Devam böyle takım!!

Bizim taraftarlar destek verince yuhuluyorlar. Bu arada micice müthiş önlem almış koç.

Micic çıktıktan sonra toparladılar. Pleiss ve Bryant ciddi katkı veriyor.

Çok boş şut kaçırıyoruz, çok

Çok üçlük kaçırıyoruz. İçeriyi de denemek lazım.

DEEEE BOOOSSSTTTT

Deeeee Deliii Bost :)

Canberk aferin be oğlum. Hiçbir şey yapmasan bile sırf şu ribauntlara sıçraman bile artı yazıyor hanemize. Böyle iştahla devam et.

Micic maçın içinde değil,Singleton ve Bryant 2 faulde.Skorda en kötü kafa kafaya olduktan sonra yediğimiz seri çok önemli değil.

Bosttt! İlk periyot 18-16 önde kapattık. Bryant'ın etkili olduğu seansı geçebilseydik 10 farklara gidebilirdi maç. Koçumuz, larkin ve micice iyi çalışmış, özellikle micic savunmasında euroleague koçlarına ders verdi. Pleiss ise hileli oyuncu gibi, savunma dengesini de bozuyor o dış şutları girince.

Geri