BSL Play Off Yarı Final 2. Maç | Anadolu Efes - Galatasaray NEF

Bu sefer ayaklarımız yere basarak oynayacağız. İlk maçtan sonra salon boşalınca ceza idmanına kaldı takım. Bu defa ciddiyeti elden bırakmadan kazanacağımızı düşünüyorum. Aksi bir durumda final ateşi ile yanan Galatasaray taraftarı ile dolu bir salondan çıkamayız.

En kritik maç, Efes rüştünü ispatlamaya çalışacaktır, dirençlerini kırmalıyız ki kazanırsak seyircimizin önünden çıkmalarına ihtimal yok, Canaan en kritik isim olacaktır, perde çıkışı şutları çok can yakması yanında, savunmanın direncini kırıyor, istediğin kadar savun enerji harca adam öyle bir perdeden çıkıp kaldırıp atıyor ki savunan ben olsam vazgeçerim daha ne yapabilirim ki derim, maçın içinde kalıp üst üste bu tarz 3 hücum yapınca rakip tamamen vazgeçiyor.

Biletler tükendi. Anadolu Efes'in ilk maçtaki yorgunluğu olmayacak bugün. Güzel bir maç bekliyor bizi. Eğer olurda Dunston hamlesine Ndour' la da karşılık vermemiz sürpriz olmaz.

Son düzenleme:
Efes bugün son 2 yılın Avrupa Şampiyonu reaksiyonunu verecektir. Özellikle ilk 3 çeyrek maçı başa baş götürürsek Melo, Canaan ve Bost ile yine kazanma konusunda iddialı olabiliriz. Dış şut yüzdemiz ve hücum ribaundlarımız yine çok kritik.

Bu maç Efes çok istekli başlayacaktır. Bizim sakin kalmamız lazım. İlk maçta savunmada muazzam bir istekle oynadık. Serinin gidişatı için de en önemli parametre bu bizim için. Biz hücumda bir şekilde yolumuzu buluruz ama savunma bu serinin anahtarı.

Sanırım Efes hem Pleiss hem de Dunston'ı kadroya almış. Bana göre Kravish kadroda olmalı. Ndour çabuk faul problemine giriyor.

Takıma ve teknik ekibe güveniyorum. Umarım hak ettiğimiz sonucu alıp salı günü finale yükseliriz. Başarılar takım.

Ndour - Kravish- Kerry üçlüsünden hangi 2'si oynayacak onu merak ediyorum. Kerry muhakkak oynar gibi. Acaba uzun tercihimiz kimden yana olacak.

Bu yüzden merak ettim. Ndour doğuyordu içime. Efes de işin ''enerji'' ve ''sertlik'' kısmı için formsuz Bobua'dan çıkıp Dunston'ı dahil etmiş olayın içine. Bu bize biraz sıkıntı doğurabilir. Umarım F4'teki gibi oynar da faul problemi falan yaşar erkenden.