BSL Play Off Yarı Final 2. Maç | Anadolu Efes - Galatasaray NEF

2014 Haziran'a gittim sinirden ölücem . Göz göre göre doğruyor şerefsiz herifler . Ataman da 28 Milyonluk takımıyla 2 Milyonluk takım karşısında tir tir titriyor.
 
Ergin hoca her zaman Galatasaraylıyım diyor,Galatasaray hedefe koşarken kenarda yerinde duramıyor,alakasız pozisyonlarda bile itirazlar ediyor,hakemleri etkiliyor.

Sıkıştığında Galatasaray taraftarı bizi finalde desteklesin seyircimiz yok diyen hoca ilk maç sonrasında Efes spor müdürüne karşı tavır aldı mı ?

Herkes Galatasaraylıyım diyor iş olsun diye.Galatasaray'ın hedefi yokken babamda Galatasaraylıyım der.
 
KSK mac ertelenmesi olayında bizim yangın yapmamız lazımdı hem KSK haklı idi hem de burası için psikolojik bir hamle olurdu
 
Bu şeref yoksunlarını inat maçın içinde kalalım yeter, biz fizik olarak daha iyiyiz, ribauntlara dikkat edelim, set tempomuzu düşürmeyelim birazda düdüklerde ADALAET olursa maçı alırız.
 
Basit hata fazla yaptık top kayıplarına neden oldu Blackshear sakat olduğu dönem fark açıldı bir uzun eksik oynuyoruz rakibe göre. Melo oyna gidebilse biraz rahatlarız
 
Isaiah Canaan dışında direnebilen oyuncumuz yok ama Göksenin'i 2. devre hiç oynatmamalı Pistiolis. Savunmada da hücumda da sadece zarar veriyor.

1 Faul için eşek gibi tepinen Ergin Ataman'a içerideki maçta gereken tepkiyi vermeliyiz. Bu yaptığı yanına kar kalmamalı.
 
Sene başında aldığımız Ege yerine Oğuz Savaş bile bizde olsa şimdi ah vah etmezdik. 3 uzun kadro kurabiliyoruz ancak. Sırf geçiştirmek için yerli uzun transferi yapmayız umarım bundan sonra.

Maça gelecek olursak durum kötü değil bizim için. Canaan 3 faul yapsa da sakınabilir kendini. Bu seyirde devam ederse son periyotta söz hakkımız olur.

Sadece çok durağan oynuyoruz. Evet tempoyu düşürmemiz lazım ama hücumda da biraz hareketli olmamız lazım. Ndour yerine belki Sadık ile baslayabilirz ikinci yarıya.
 

Üst